26.09.2022

Bok 10-07-08-2012

august 26, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Sommeren er over, høsten er i full gang og det er definitivt en stund siden forrige bok.
Film og forventninger, dikt, web i endring, ny bildeserie på gang, sladder og tanker rundt dette med selvtillit. Musikk, fremtid og lave skuldre finner jeg også rom for.

Mens ting er i konstant endring skal jeg dele litt nytt med dere.

For noen ting èr nettopp det, i konstant forandring. Helt siden den trange fødselen i 2006 og noen navne og profilskifter senere, så begynner ting å sette seg. Noe linkearbeid igjen, noe oppdatering av statisk info, men mest av alt: en satt identitet. Sånt kan ta tid, som i åresvis. Jeg har prøvd mye. Noe har fungert og mye har ikke fungert.

Idag skrev jeg mitt første dikt, lydklipp er nå blitt tatt i bruk og iløpet av høsten blir det et mindre ansiktsløft på nettsidene. Det har tatt litt lengre tid enn forventet, men dette er forhold jeg lite kan gjøre noe med. Det kan bli interessant og samtidig kjærkomment. Etter seks år trengs litt «lakkering av vraket».

De som titter innom nettsidene bør merke seg at mange gamle artikler er blitt flyttet til kategorien Webarkivet.

Film er noe av det jeg anser som kultur med den store K`en. At man har blitt kresen med årene er helt klart. Skal iløpet av kort tid se The Wolfman, Kon-Tiki og har store forventninger til Hobbiten som kommer på kino mot slutten av året.  Den siste Batman filmen ser jeg også frem til å se, men dog på Blue-Ray. Har vært for mye styr rundt den filmen til at den bør sees på kino. Filmanmeldelser kommer.

Sladder er vel litt innen samme sjanger eller kan vel sies å være det. Nå er det duket for enda en runde med Farmen, som jeg gjetter meg til at kommer på TV i 2013. Hva det er med dette programmet vet jeg ikke helt, men det er vel noe med å se hvordan folk reagerer i en presset setting der man må leve anno 1912.

Selvtillit kan være enten en pådriver og gjøre godt, eller så kan det være en pine når man føler seg helt på bånn og omtrent har det som en tornebusk i stormfylt vær. Våt, filleristet og uten adresse. Men musikk, det å dele sine tanker eller bilder har hjulpet og hjelper. Gode venner er også fint å ha i slike stunder. Pilen peker oppover igjen, jojo`en er kastet veggemellom og det er grunn til å smile. Ting går jo fremover. Er musikk en form for terapi? For meg har i det ihvertfall vært det siden tenårene.

De neste to uke skal jeg dele en bildeserie med dere, fra Østensjøvannet på denne tiden ifjor. Akkurat ett år siden i disse dager. Fugler, himmel og stemningsbilder får jeg aldri nok av. Sharkey skal snart til pers også, så forvent enda mer bilder fra samme kant i en fremtid nærmere enn du forventer.

Fremtiden er nå, det er idag og imorgen historien skrives. Snart skal deler av heimen pusses opp og bilder legges muligens ut. Mens skulderne senkes, bøker leses og det er tid for å bli skikkelig voksen. Ikke bare litt, men helt. Er du flink til å gi ting tid? Det er ikke jeg, eller det vil si: jeg var ikke. Nå må jeg være det. For å trekke enda en paralell tilbake til da nettsidene startet, så ville jeg gått i taket. Men idag? Nei.

En tyrann 3000 kilometer unna eller 3000 tyranner èn kilometer unna. Når noen prøver å trekke deg ned, så ikke hør på dem. Skjenk dem heller gode tanker. Du er bra nok, du er bra og har alltid vært bra. Smil, senk skulderne og tro. Vi har alle tro, men er ofte litt for opptatt med uvesentlige ting til å forstå det.

Skrevet for Søndag 26. august 2012.

Publisert  26.08.2012, 17:30
Oppdatert 26.08.2012, 21:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.