04.03.2024

Historikk

september 17, 2007 av  
Kategorisert under Status

Nettstedets historikk. Foto: SXC.Tommy`s Tanker er som nettsted «et barn av ny tid». Men årgangen er ikke den første.
Litt historie skal fortelle deg som leser hvordan det hele begynte. Dette er årgang nummer åtte, men i helt ny versjon og tidsfase to.

Årsaken? Stor skrivekløe og mange tanker ble drivkraften til det hele.

2006: Eventyret begynte i september 2006. Remi Sture satte opp et enkelt webdesign for meg som senere ble vraket til fordel for et bloggoppsett. Ved juletider i 2006 satte Peter Andre Jensen opp et eget webdesign med menyer, struktur og personifisert utseende.

VampBea og en svært hjelpsom venninne hadde hjulpet meg med å sette opp en egen WordPress løsning.
De første nettsidene under navnet AtanWeb var et faktum.

2007: I februar slås nettsider og bloggen sammen til en fellesløsning. Oppsettet og innholdet blir langt mer omfattende. Utseendet blir endret på iløpet av våren og arbeidene fullføres i juni 2007. I august så endres domenenavnet til The Code Of Silence.

2008: Nå begynner ting å skje. Nye sider og nytt innhold lages. I juni blir arbeidet gjort ferdig. Nettsidene er satt i system. Iløpet av høsten og vinteren så endres utseendet igjen. VampBea har tatt over webdesign og vedlikehold.

Dette krones med ny header og en masse flotte grafiske ikoner som er personifiserte. TCOS har nå funnet sin egen stil og identitet.

2009: Nye og sesongbetonte headere har nå gjort sitt inntog. Nettstedet går igjennom en profilendring etter flere ulike forsøk. Sommeren 2009 blir det bestemt at et nytt weboppsett skal skaffes. Dette blir så kjøpt fra StudioPress. En epoke nærmer seg slutten og en helt ny er i emning.

Sommeren og hele høsten brukes til å planlegge, jobbe med og utvikle et helt nytt oppsett og webløsning.
I Oktober 2009 ser et helt nytt webdesign dagen. 5. November skifter nettstedet offisielt navn med nytt domene til Tommy`s Tanker.

2012-2013: Noen nye grafiske ikoner og en masse flotte webheadere er kommet til. Ellers er det mest ting i kulissene som har skjedd.

Kudos og stor takk rettes til: VampBea, Netbox og ikke minst Peter Andre Jensen og Remi Sture for deres bidrag. Uten noen av dere ville ikke dette vært mulig.

HjemInfo

Kommentarfeltet er lukket.