05.12.2020

Skyways-10-2012

februar 14, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Himmelen er flott uansett hvor i verden man er. På fine og lyse dager kan man oppdage mønstre, enkle og spesielle ting. Også dette bildet gir meg litt «verdenskartfølelse». Dette blir det siste bildet fra gammel tid og derav er 2011 nå medregnet. Nye bilder kommer fremover. «Altså, ferske varer».

Jeg, ekstremisten!

februar 13, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Det høres illevarslende ut ikke sant? Mange tenker nok i baner mot vold, terrorhandlinger, krig, høyrevridde meninger, hat og forakt. Politibesøk, PST, overvåking og avhør blir vante hverdagsting. Neida, det er ikke så ille. Faktisk så er det ikke i nærheten engang.

Ukens bilde – Uke 07-2012

februar 13, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Det er kaldt for tiden. I Europa er det virkelig kaldt. Hva passer vel ikke bedre denne uken enn et vinterbilde da? Fyr i peisen, finn frem kosepleddet ditt og drøm om sommer, sol og varme, mens du tar en titt. Ukens bilde er av den kalde og vakre sorten.

Bok 03-06-02-2012

februar 11, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Alle gode ting er tre? Naturligvis! Det er sabbat, det er helg og litt tid for en statusjekk igjen. Det blir også litt om film, litt web, foto og pause igjen. Pluss noen strøtanker om holdninger og familierelasjoner.

Tjurpannan 2011-02

februar 9, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Har postet et bilde tidligere i denne serien og her kommer altså enda ett. Får ikke nok av stedet og på våren eller sommeren kunne jeg sittet der i timesvis. Det er en oase og et fantastisk sted. Siste del i denne serien blir på to eller tre sider i nær fremtid.

Rock`n roll!

februar 9, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Da er det klart for en liten musikalsk godbit fra YouTube. Med Devon Townsend Project. Merk at dette klippet ikke er mitt og kun noe jeg fant og har linket til. Skru opp lyden og dans til rytmene. For dette svinger det virkelig av.

Ukens bilde – Uke 06-2012

februar 7, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Katter sover mye. Veldig mye. De sover faktisk opptil 17 (!) timer i døgnet. Temaet denne gangen er katt og skjønne nurket Gizmo. Å søvnig da gitt! Gizmopus har også sine meninger og de kan du lese mer om her.

Neste side »