04.03.2024

Omsider tilbake

september 18, 2015 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig

Et år er nesten over og det har vært helt stille her. Det er flere grunner til det og skal prøve å sette ord på de. 2015 har til nå personlig og som medmenneske vært et vanskelig år.
Mye tid har også gått til prosjekt B (som presenteres i januar 2016).

Tilbake på A med nesten blanke ark.

Et stort farvel

Bare måneder tidligere hadde jeg opplevd å plutselig måtte ta farvel med katten Beauty som hadde vært en vesentlig del av mitt liv i nesten år. Hun ble plutselig veldig syk. I en alder av nesten 19 år, så er det forståelig. Selv skjønne pusedamer er ikke forskånet for kreften. Ikke lenger etterpå er det Madonna sin tur. Hun hadde vært (og vil alltid være) en stor del av mitt liv.

På samme tid som Beauty ble syk, hadde også hun blitt mer skral og det skulle bare bli verre. Å se en katt man er så glad i, bli sykere og sykere er utrolig vondt. En januar dag var jeg med til klinikken og fikk holde henne før det endelige farvelet. Et stort farvel.

Ingen ord kan beskrive den sorgen jeg følte. Bare skrive om dette så mange måneder senere smerter veldig. Den kjærligheten og oppmerksomheten Madonna ga meg, har jeg aldri opplevd av noe annet menneske eller dyr. Det var en brutal start på det nye året.

Sykdom og store forandringer

Det fortsatte. En nær venn ble syk og er fortsatt syk. Noe som har preget meg hele året frem til . Med slikt kommer også forandringer. Delvis store forandringer også. Jeg skal ikke gå så mye inn på dette. Men klart, det setter sine spor. For første gang i eget liv har man også merket at man ikke er 20, 30 eller 35 lenger. Overgangalder og slikt. Ikke spesielt moro.

Det har vært tider hvor man har vært langt nede og nærmest gått i hi for perioder. «Du kan ikke leve i frykt» er en kjent frase fra «Ghost Rider«. Godt poeng forøvrig. Håpet er også å kunne kutte ned på søtsakene og bli sunnere.

De nye planene

Når jeg skriver 18. september 2015 så er ting blitt bedre. Nå handler det mest om å få treningsiveren tilbake og trene for fullt igjen, ha rett fokus, følge tradisjonene og være mer tålmodig. Denne webben kommer til å bli totalrenovert. Både utseendemessig og innholdsmessig.

Går også med seriøse planer om å flytte på meg innen bydelen og lære meg filming/regi i tiden fremover.
Har såvidt begynt å filme og sparer til et skikkelig kamera, egnet for nettopp filming.

Vil ellers legge ut masse bilder fra 2011, 2013, 2014 og litt i år. Mye av bildene i år er dog til prosjekt B.
Fremover og neste år blir det mer hverdagslige bilder også. I takt med at «fotoparken» min har vokst.
Det blir også mer fokus på film fremover. De nye planene. TT 2.0. I 2016.

Publisert  18.09.2015, 16:00
Oppdatert  18.09.2015, 17:00

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.