03.06.2023

Stilletid

mars 9, 2014 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Status

Vi venter. Ihvertfall noen. Millionervis av mennesker i verden. På påsken. I mellomtiden er det saktere tempo på alt. Her som der. Snøen drar sin vei. Våren banker på og vil inn. Det er stilletid. Mye foregår og bak kulissene.

Svar vedrørende kommersielle formål

januar 8, 2014 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Tommy`s Tanker er et privat nettsted og ikke et kommersielt foretag. Den siste tiden har jeg hatt henvendelser fra kommersielle interesser som vil selge og inngå reklamesamarbeide. Dette skal jeg opplyse litt om og legge inn i bruksreglementet og bruksinfoen til nettstedet.

Det går unna

juni 1, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Status

Selv for de trege som meg, så går det unna. Gjerne på to (T-bane)hjul i svingene minst. Det er en lang (altfor lang) stund siden sist jeg skrev noe her. På mange måter leit og samtidig litt godt. Jeg skal dele noen tanker, ord og litt løse planer.

Bok 11-07-09-2012

september 9, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Tid er noe jeg aldri kommer til å bli ferdiggrublet på. Små webjusteringer, strømtyver, norsk film, gamledager, studier og trygge arenaer. Men langt bedre enn den utvannede kaffen man drakk på Radisson Plaza.

Dvaleperioden er over

august 7, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig, Status

Det siste året har vært krevende for min del. Ikke alt er skrevet eller blitt sagt. Men nå sier jeg noe. Ikke første gang, men heller ikke siste. Hva skjer?

Bok 07-01-06-2012

juni 25, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Webfiklerier og pågående arbeider. Artister med (eller uten klær), fotomoro, Gojira, gleder og tanker rundt sommeren. The Walking Dead, datatrøbbel som gir kaos og heder versus livets videre gang. Dagens bok sparker igang (sånn sekulært sett) en ny uke.

Det kan aldri bli for mye

juni 16, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Personlig, Status

Jeg tenkte på noe en god venn skrev om kattebilder nylig. Det kan bli for mye. Er det virkelig så? Er man oppriktig glad i noe eller opptatt av noe, så er det helt greit å fokusere på dette. Jeg gjør da det på mine nettsider og vil bli å smale inn litt så sett […]

Neste side »