04.12.2020

Ukens bilde – Uke 31-2012

juli 31, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Veien til hjertet går via magen. Jeg husker denne godt fra en slik varmeplate til å ha mat på, fra barneårene. Denne Ukens bilde er et motiv som gir en god retrofølelse. Mat din neste med den kjærligheten du gir deg og dine.

Kan det ha vært Selma?

juli 27, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Alle har vi nok hørt om Loch Ness Monsteret og Seljordsormen. Men har man egentlig tenkt nøye over at det kan være noe mer i dette enn bare vanlige vandrehistorier? Spenstig men her drister man seg uansett.

Ukens bilde – Uke 30-2012

juli 24, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Hjelp! Hjelp! Operaen velter. Oslo by sitt dyreste bygg velter. Ja, det skulle nok tatt seg godt ut i nyhetsbildet. Men neida, ingen fare. Man får nemlig ikke mer «moro» enn den man skaper selv. Ukens bilde er et godt bevis i så måte på det.

Rett i sikringsboksen

juli 21, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Når uværet er rett over hodet på en så kan det smelle skikkelig. Det fikk den amerikanske værmelderen Todd Gutner nylig erfare. Midt under nyhetssendingen smalt det og lyset gikk. Foran TV-skjermen ser dette ut som et Kodak-øyeblikk.

Ukens bilde – Uke 29-2012

juli 16, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Noen ganger kommer det slike øyeblikk hvor man bare griper tak i kameraet og knipser bilder. Det har blitt mange skybilder her, men ikke glem at ingen skyer er helt like. Jeg fascineres av himmelen og dens farger fra time til time, dag til dag, uke og måned etter måned.

Mupp`n roll

juli 14, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Justin Bieber. Beliebers. Bieberfeber. Men kanskje de egentlig elsker The Muppets som i The Metal Muppets? Vel, fortvil ikke gamle som unge. For nå er de ute med ny single og er klare til å rocke dere slik det skal rockes. Mupp`n roll!

Se opp! Se opp!

juli 12, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Tenke deg til at du er ute og går en dag. Du ser opp og vips så blir du truffet av en «bombe». Kjedelig ikke sant? Sannsyneligvis ja. Og tilsvarende spesielt for den som tar bilde av noe slikt. Jeg fikk dog ikke et slikt bilde, men noe i samme gate. Kodak-øyeblikk? Tja.

Neste side »