29.03.2024

Innholdet

oktober 27, 2007 av  
Kategorisert under Status

Slik er Tommy`s Tanker. Foto: SXC.Tommy`s Tanker er mitt private nettsted. Ikke en blogg som noen liker å kalle det. Innholdet såvel som alle artiklene skrives på norsk. Nettstedet er en plattform for mine meninger og synspunkter. Det betyr fri tale, rett på sak og like skarp som fin i kantene.

Det er endel punkter jeg ønsker at du som besøkende skal få med deg og bli kjent med.

Artikler og synspunkter

Slik styres denne butikken. Foto: SXC.Alle artikler som skrives her, blir skrevet av meg. Det betyr at meninger og synspunkter som kommer til uttrykk er personlige. De representerer ikke noen arbeidsgivere, organisasjoner eller institusjoner. Enten det være seg tidligere, nå eller i fremtiden. Vil du ta noen for det som ytres her, så må du komme til meg. Kontaktskjemaet er rett kanal for slikt.

Husk da på at det finnes retningslinjer og de skal følges uten unntak. Her skriver jeg om ting som opptar og engasjerer meg i ulik grad. Enten det være seg på den ene eller andre måten. Nettstedet er på ingen måte noe dagbok, men artikler med mer personlig rettet innhold forekommer stadig vekk.

Bilder og kilder

Det er liten tvil om at man bør være varsom med hva som brukes av bilder og hva slags bilder du legger ut på internett. Fyllebilder eller bilder som vil skape problemer som følge av rettigheter, etiketter og norsk lov, holder man seg langt unna. Eksempler på hvordan man ikke skal gå frem finnes det mange nok av fra før. Kildene jeg normalt bruker finnes her.

Hva kilder angår så siterer jeg de i svært liten grad. Artiklene skrives alltid utifra mine egne synspunkter, tanker og perspektiv. Jeg krediterer kildene det skrives om ved å linke til de. Å oppgi kilder eller kreditere dem er noe man alltid bør gjøre.

Utseendet

Mitt for min bruk. Foto: SXC.Utseeendet på nettstedet er utviklet etter mal fra StudioPress. All videreutvikling er designet og personifisert av VampBea etter eget ønske, tanker og idèer. På veien har vi funnet fram til svært gode løsninger som har gitt min helt egne stil og identitet. Det synes veldig godt grafisk, litterært og visuelt.

Det betyr at ikke noe av det grafiske innholdet eller tekster som omhandler meg kan brukes av noen andre. Jeg vil høfligst minne om åndsverksloven som nettstedet er beskyttet av. Skaff deg heller din egen mal og ikke stjel fra andre.

Brukervennlighet

Et nettsted som skal fungere må ha brukevennlighet. Noe jeg vetkla da designet ble kjøpt sommeren 2009 og arbeidet med disse nettsidene ble påbegynt. VampBea har gjort en ypperlig jobb med webdesignet og jeg er strålende fornøyd med sluttresultatet. Innholdet fungerer like bra i Internet Explorer 8 som i Firefox 26. Derimot så ønsker jeg tilbakemeldinger på hvordan det fungerer og oppleves i andre nettlesere.

Feil eller mangler som går på det bruksmessige og visuelle er det ønskelig at du forteller meg om snarest. Da kan de rettes opp i og utbedres best mulig. Bruk kontaktskjemaet for videre kommunikasjon.

HjemInfo

Kommentarfeltet er lukket.