28.10.2020

Underholdning

april 22, 2008 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Kultur

Underholdning kan jo være så mangt. Det er alt fra skolerevy og dans til kino eller gitarspill rundt bålet en hyggelig varm sommerkveld. Men hva er underholdning konkret for meg og hva slags underholdning liker jeg?

Det er variert og skal fortelle litt om dette her.

Sport kan så absoulutt være og går under betegnelsen underholdning. Tidligere fulgte jeg en hel del med på engelsk fotball og da særlig Premier League. Men de to siste årene har det dalt til omtrent null. WWE og MMA har jeg også sett mye på, men det er blitt noe mindre av det nå også. Slåssing og vold er ikke noe å trakte etter.

Ser fortsatt noe på NHL og en MLB baseballkamp i ny og ne. Interessen for sport er nok blitt redusert til et mer sporadisk nivå for mitt vedkommede. Kanskje det forandrer seg med tiden. Den som lever får se.

Film, musikk og tv er allerde blitt behørig nevnt. Ja, dette er kultur med en god K. En god film eller tv-serie gjør seg bra på kino, foran tv`en eller på Blue-Ray og DVD. I den rekkefølgen? Tja, hvorfor ikke. A4? Vel, nei. Jeg er nok ikke det når alt kommer til alt. Er neimen ikke noe sikker på at det er noe mål i seg selv og går på personlighet.

NCIS, Snake Hunter, Cops, Animal Cops og WhaleWars er den tv-tittingen som jeg bedriver aller mest med. En liten oversikt over gode tv-serier finnes her. Har blitt selektiv med årene og ser ikke lenger på tv bare for å se på.

HjemOm meg

Kommentarfeltet er lukket.