29.11.2021

Det går unna

juni 1, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Status

Selv for de trege som meg, så går det unna. Gjerne på to (T-bane)hjul i svingene minst.
Det er en lang (altfor lang) stund siden sist jeg skrev noe her. På mange måter leit og samtidig litt godt. Jeg skal dele noen tanker, ord og litt løse planer.

Livet har tatt noen vendinger. Noen av de var forventet, men kanskje ikke helt i måten de skjedde på.

Uten at jeg kommer til å gidde å snakke om teologi eller si så veldig mye mer om det, annet enn at jeg har blitt Russisk-Ortodoks, så har livet fått en veldig bestemt og definert form. Både livsstilsmessig, tidsmessig, tankemessig og ellers. Det former enten jeg vil eller ikke denne webben litt også. Stikkord er tid. Det er visse tider på året hvor man heller prioriterer andre ting (askese, bønn og velgjerninger).

Sesongbasert? Periodisk? Litt mer periodisk kanskje. Men mens jeg skriver nå så merker jeg at det er godt å ha noe på hjertet, noe å dele igjen og noe å kunne gi. Så var ikke tilfelle sist gang jeg skrev noe. Da var man stinn av teori. Det blir nok mer lesing fremover og fokus, men skal bli flinkere til å dele.

Som i å dele ord, bilder, dikt-tanker og etterhvert kanskje noen krusseduller også. Jeg lærer meg å tegne. Men i sakte tempo. Altså: med meg går alt sakte. Bruker jo sikkert tre-fire måneder på å lese en bok på 120 sider. Tragisk ikke sant? Jo, jeg synes det og kunne iblant tenkt meg en klisterhjerne. Det der får bli med tanken.

Jeg har brent meg før på å love altfor mye, men går litt over sidene og oppdaterer dem. Minner meg litt om det «ene» maleriet som man maler og maler på, men aldri får fullført. Har iblant litt den følelsen med disse websidene. Så tar ting litt som de kommer fremover.

Hva som derimot er fakta: er at jeg vil skrive om dyr, dyrs rettigheter, dele bilder, lære meg å tegne, ta nye bilder og endelig få fikset T-banesidene. Apropos det, så må jeg se å få tatt noen flere og nye T-banebilder av stasjoner. I sommer pusses jo en rekke stasjoner opp, Nye Ensjø stasjon åpnes om noen få dager  og bygging av Lørensvingen begynner.

Og om jeg skulle deppe over at man er treg, så er man i godt selskap med andre. Tre år på å bygge 1,6 kilometer med T-bane? Jeg synes personlig det høres lenge ut. Men er ikke entreprenør, byggingeniør eller fagmann på noen måte. Men er sikker på at i Japan eller London ville de klart dette på ett år.

Tommy`s Tanker fremover blir i ord (dikt-tanker), bilder og etterhvert forhåpentligvis via tegninger også.
Mer enn det vil jeg ikke love på nåværende tidspunkt. Iblant dukker kanskje (ja kanskje) noe fra media opp. Men media er stort sett blitt til magasin, sladder og andre ting som ikke egner seg i hverken tanke eller ord.

Så blir bare noe på kommentarstadiet isåfall.
Jepp, det går unna og sommeren er her igjen. For 2013. gang. Ikke verst eller hva?

Publisert  01.06.2013, 20:00
Oppdatert 04.06.2013, 16:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.