28.09.2021

Hvor går grensen?

januar 30, 2011 av  
Kategorisert under Meninger, Personlig

Du har sikkert ofte spurt deg selv: hvor går grensen? Eller: hvor mye skal jeg tåle? Skal jeg finne meg i alt? Skal jeg akseptere alt? Et ganske så eksistensielt spørsmål som mange stiller seg hver dag. Jeg har fundert over dette og skal komme med noen synspunkter.

Ukens godbit – Uke 04-2011

januar 29, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Det brenner. Ikke her, men i deler av Midt-Østen. Egypt som Tunisia og snart også andre steder. Folk har fått nok og vil ha frihet, demokrati og ei mer fattigdom eller undertrykkelse. Da går det virkelig hardt for seg og menneskeliv er gått tapt.

Bok 02-06-01-2011

januar 29, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Folkeskikk, foto, mini-langtur, køkultur, midt-østen i flammer, mer Zuccarello og tv-lisens. Noen tanker om tiden fremover kommer over også, samt litt filmsnakk, fildeling, moro og definisjoner av lykke og ro. Bok 2 i sesong 2 er klar.

Egypt i opprør

januar 26, 2011 av  
Kategorisert under Kultur, Meninger

Egypt er i fullt opprør. Bildene av rasende demonstranter, folk som blir banket opp og skutt er sterke. Uerstattelig historie er ødelagt og plyndret. Lovløsheten råder, Mubarak tviholder makten og et helt folk krever demokrati. Og myndighetene vil ha tilbake gammel skatt.

Ukens bilde – Uke 04-2011

januar 25, 2011 av  
Kategorisert under Fotografi

Dyreliv og fuglebilder. Ja, nå er det sannerlig på tide å komme seg bort til Østensjøvannet igjen. Altfor lenge siden sist. Men i mellomtiden tar man enda et lite dypdykk i billedarkivet og graver frem en liten godbit. Dette er ett av de aller første bildene jeg tok. Ukens bilde er her og nå.

Salg og profitt

januar 23, 2011 av  
Kategorisert under Meninger

Idag slår Aftenposten opp om hvordan Ikea nærmest lurer deg til å kjøpe mange ting før du har funnet veien ut av butikken. Men dette er da ikke enestånde for den svenske kjeden. Snarere tvertom. Har noen synspunkter rundt dette og de skal luftes.

Ukens godbit – Uke 03-2011

januar 22, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Tidligere har jeg skrevet om uvær og skremmende planeter. Denne gangen er det også litt voldsomme saker på gang. Se for deg mye mer lys enn vanlig på jorden i mange uker. Hyggelig ? La oss ihvertfall se litt nærmere på dette som kunne vært tatt rett ut av Star Wars.

Neste side »