04.12.2020

Ukens bilde – Uke 05-2012

januar 31, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Næmmen, hva er så dette? En mumifisert ugle? Neida, ta det helt med ro og pust godt ut. Det er julepynt. Jepp, sånn man henger på juletreet (for de som driver med slikt). Tenkte det kunne være et artig innslag i Ukens bilde.

Betale for dine feil?

januar 27, 2012 av  
Kategorisert under Metro, Personlig

Si at du skal ta T-banen eller bussen og validatoren på stasjonen/ombord ikke virker. Hva gjør du da? Ruter sier at dette er ditt problem og du må betale bot. Det er så urimelig at jeg velger å bryte en selvpålagt webregel. Idag blir det litt om dette og Ruter sin takengag.

Bok 02-03-01-2012

januar 25, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Foto, mjau, «ny blogg», nok en matkrise og litt tanker om teknologi anno 2012. Den nakne sannhet, realitets-tv og nordlys igjen. Dette blir nok en kort, men fattet bok for idag. Men «erre så nøye a»?

Madonnapus II

januar 25, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Men etter Pusurpus kommer så Madonnapus. Den så yndige pusen med den spesielle personligheten. Først så er murr og knurr, så etterfølges det gjerne av kos og surr igrunn. Tråkkus van der tråkk og ikke-til-sengs med. Jepp, det er Madonnaen sin det.

Ukens bilde – Uke 04-2012

januar 23, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Ut på tur og aldri sur. Bare livredd for hoggorm. Eller noe i den duren. Det ble en liten dagstur til Sverige ifjor sommer og Ukens bilde er fra denne turen. Kommer de neste dagene til å følge opp dette med en liten billedserie fra turen.

Bok 01-01-07-2012

januar 22, 2012 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Ålreit folkens. Da er det klart for årets første bok. Og den skal handle litt om webfiklerier, stilletid, tid og ikke tid, relasjoner, foto og verdighet. Egentlig er dette en spøkelsesposting siden søndager normalt ikke er publiseringsdag. Men det får være for idag.

Hva er lykke?

januar 20, 2012 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Ja, hva er egentlig lykke? Å ha fast jobb? Kone? Kjæreste? Fint hus, bil, båt, karriere og mange barn? Eller det å ha venner, familie, kollega og nære som respekterer deg for den du er? Og at dette går begge veier. Har laget et lite lite lydklipp om dette.

Neste side »