04.12.2020

Ukens bilde – Uke 22-2012

mai 29, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Ruter. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om det selskapet. Men lar være i denne sammenheng. Flexus, validatør, reise med gyldig billett. Metro-art på sitt vis er temaet for Ukens bilde denne gangen. Plutselige og pussige innfall kan iblant brukes til noe bra.

En tidsperiode oppsummert

mai 27, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Hvordan oppsummerer man egentlig en tankeboks? Eller hva med tiden inne i en boble? Det har gått en tid siden siste skikkelige bok eller oppdatering. Men skal prøve å skrape sammen alt i en posting.

Gamlemor – II

mai 23, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Beauty lyder virkelig sitt navn og er en aldeles skjønn katt. Iblant kalles hun også gamlemor fordi hun er den eldste av kattene. Min venn VampBea er matmoren til denne skjønne pusen (og til tre andre katter). Litt om henne kan også leses her.

Ukens bilde – Uke 21-2012

mai 21, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Høstdag. En årstid er over og en ny har begynt. Det kan være vakkert, riktig så vakkert. Jeg vil dele med dere et bilde fra nettopp den årstiden. Nå, i en annen årstid. Å bo i et land med fire årstider er faktisk et privilegie. Ikke alle har det og like mange forstår det ikke […]

Ukens bilde – Uke 20-2012

mai 15, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Himmelen. Skyene. Hva betyr dette for deg fra dag til dag? For meg betyr det mye. Fordi det er en aktiv del av mitt liv. Jeg mener, det er jo alltid der og tilstede. På god(værs)e og dårlig(uværs)e dager. Vår, sommer, vinter og høst.

Ezekiel

mai 12, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Ezekiel? Du har kanskje hørt navnet før. Hva? Hvor? Hvordan? Kalt opp etter en viktig profet. Glinsende i gull og en skikkelig rakker av et like digitalkamera. Mitt i alt tredje digitalkamera. Mer spesifikt så er typen Canon Ixus 310 HS.

Ukens bilde – Uke 19-2012

mai 7, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Å tiltrekke seg fuglenes oppmerksomhet er ikke vanskelig i det hele tatt. Alt man trenger er en godbit (brød for eksempel) eller noe annet spisende. Så er det bare å finne frem kameraet og jakte de gode motivene. Ukens bilde er et lite eksempel.

Neste side »