04.12.2020

La Luna-31-08-2012

august 31, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Nesten ett år er gått siden forrige forsøk som ikke ble særlig vellykket. Månen er nesten på sitt fulleste og da var det frem med kameraet igjen. Resultatet ser du her, i form av et helt ferskt bilde. Det sies at øvelse gjør mester. Kremt. Nuvel.

En hyllest til de gamle

august 31, 2012 av  
Kategorisert under Kultur

Dinosaur?! Hvordan våger du? Joda, reaksjonen kommer nok kjapt hos mange. Men ta det med ro, smil og se humoren i det. Vi som har levd en stund blir gjerne kalt slikt av de unge idag.

Massiv pus

august 30, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Ikke bare har han enorm pels og er sjarmerende som få, men Pusur èr mye. En massiv pus kan også skyldes måten man tok bildet på. Ville dele dette bildet med dere alle og bare si: æff! Mjææff!

Himmelretninger

august 30, 2012 av  
Kategorisert under Dikt

Iløpet av en dag opplever man mye. Og man tillater seg å drømme, ønske, håpe, ville og iblant gjøre noe helt annet. Livet handler om de små tingene og de litt større tingene. Mens man ser opp og tenker: hvilken breddegrad lever jeg i akkurat nå?

Hva ord kan gjøre

august 30, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Ord er sterke saker. Redskap, nytte og våpen. Er du klar over det? Vil du vite? Og hvor nøye har du egentlig tenkt over dette? For alle som betyr ord mye. Iløpet av en dag, en uke, en måned, et år og igjennom et helt liv. Ord er alt og samtidig ingenting.

Gamle trakter

august 28, 2012 av  
Kategorisert under Dikt

Minnegaten, nostalgistien eller barndommens mange kriker og kroker. Bare noen skritt unna på en fin høstdag. Å være nabo med sine fordums minner er nesten litt rart og nifst. Samtidig. Men ofte så møter gammel tid og ny tid hverandre i døren ut.

Skyways-13-2012

august 28, 2012 av  
Kategorisert under Fotografi

Idag snakkes det om dommedagsskyer. Mens igår så jeg noe helt annet og heldigivis var ikke kameraet langt unna. Det vakreste er ofte det som er nærmest også. Så her er helt «fersk vare». Skyways serien lever videre.

Neste side »