23.03.2023

Hva ord kan gjøre

august 30, 2012 av  
Kategorisert under Personlig

Ord er sterke saker. Redskap, nytte og våpen. Er du klar over det? Vil du vite? Og hvor nøye har du egentlig tenkt over dette? For alle som betyr ord mye. Iløpet av en dag, en uke, en måned, et år og igjennom et helt liv. Ord er alt og samtidig ingenting.

Uten ord, er vi bare stumme eller tause.

I et lite lydklipp tar jeg opp ordets makt og vær klar over at via ord har både kriger startet og blitt avsluttet.
Via ord styres landet og du som jeg påvirkes av dette hver eneste dag. Ord kan gjøre mer enn jeg klarer å formidle via mine skrevne ord.

Publisert  30.08.2012, 00:30
Oppdatert 30.08.2012, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.