09.07.2020

Ukens bilde – Uke 40-2013

september 30, 2013 av  
Kategorisert under Fotografi

Utsikten utover Oslo by kan være aldeles strålende. Riktignok så er kanskje ikke Oslo noen stormetropol eller slående vakker by. Men jeg liker nå utsikten fordet. Og en annen ting: enkelthet kan alltid veie opp for utseendet på noe.

I full fart mot Storo

september 28, 2013 av  
Kategorisert under Fotografi, Metro

T-bane og Metro. Javisst, det fenger og har jo min egen seksjon for dette også. På vei hjem så lekte man seg littegranne og resultatet? Vel, dette ble sluttresultatet. Uten filter, uten redigering. Ja kort sagt: uten noe som helst fikserier.

Himmelsk så himmelsk

september 24, 2013 av  
Kategorisert under Fotografi

Nydelige skyer? Eller bare vakre farger på himmelen. Høres dette rart ut? Jeg kan forstå det, men prøv selv og se opp en vår, sommer eller høstdag. Fargene og stemningen. Der og da. Det er jo akkurat slik bilder blir til.

Jeg ler ikke

september 21, 2013 av  
Kategorisert under Dikt, Hverdagsliv

Humor som er god gir humør. Dårlig humor overser jeg glatt. Stand-Up komikk, latter, Ylvis, Elvis eller andre ting som virker påtatte skal jeg si noen ord om. I diktsform. Fordi: som med norsk film så er det noe jeg må si:

Takt, tone og døden nær

september 14, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Meninger

Opp i høyden, foto om ettermiddag og kvelden. Takt, tone, alder, døden nær og synspunkter om enkelte ting. Dette er vel et slags notat fra hverdagslivet. Ikke noe brev eller dagbok. Men bare skriblerier. Kanskje jeg burde kalle dette en gretten gubbes bekjennelser?

Hvorfor jeg sa nei til Oslo OL 2022

september 11, 2013 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Meninger

Valget er over. Det ble ny regjering som trer ikraft 14. oktober. Det ble også et ja til OL Oslo 2022 i avstemningen som ble holdt. Jeg skal si litt om hvorfor jeg sa og fortsatt sier nei. Grunnene mine nevnes i artikkelen.