02.02.2023

Finn tar seg til rette

mars 9, 2009 av  
Kategorisert under Moro

Ikke godta finn`s nye forbrukervilkår. Foto: Digi - skjermdump.Temaet er alvorligere enn overskriften gir inntrykk av.
Finn følger etter Facebook med nytt rigid regelverk.

Finn.no gjør som andre før dem og vil bruke dine bilder
som de selv vil.

Tenk deg om

Denne trenden har blitt mer vanlig etterhvert og jeg har advart mot dette før. At Finn.no nå velger å legge seg på samme linje som Facebook er bare trist og tåpelig. Argumentet med at de vil bruke dine bilder til å forbedre sin egen tjeneste er håpløst.

Jeg vil derfor oppfordre folk til å tenke seg godt om. For du bør bli nødt til å vurdere hvorvidt bildene du legger ut i annonser er viktige og betyr noe eller ikke. Selv vil jeg heretter kun bruke bilder tatt med mobiltelefonen.

Les hele saken

Kommentar: Mine råd til folk flest er enkle: tenk over hva bildene dine betyr for deg og bruk de deretter. Ikke godta Finns nye brukervilkår og klag dem inn. Dette handler om mer enn vilkår og enkel kommersiell tankegang.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.