29.11.2021

Spill, skuffelser og helg

mai 23, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Kultur

Helg og kos. Foto: SXC.Helgen er her, Frp har landsmøte og jeg er litt skuffet.
Dagligdags og gaming er på menyen.

Etter mange år har jeg blitt en liten gamer igjen.

Skuffende spill

Fifaen for en nedtur. Grafikk: Skjermdump.Forventningene var store da jeg skulle teste ut Fifa 2009 og NHL 2009 på min sjokkrosa playstation 2 konsoll. Jeg merket kjapt at det var lenge siden jeg spilte disse sesongspillene. Grafikken, bevegelsene og dynamikken er førsteklasses.

Det er verre med oppsettet og kontrolleren.

Selv på amatørnivå er alt blitt minst 70x mer vrient. Og hallo? Hva er poenget med å legge opp innstillingene så vrient at man må ha forkurs for å forstå kontrolloppsettet? Jeg må si at dette trakk opplevelsen mye ned for min del.

Helgens gleder

Blademaraton? Kanskje. Grafikk: Kvasir.Nåvel, jeg får nøye meg med å konstatere at NBA Live 2008 var tålelig bra etter litt trening. Formel 1 fungerer også som juling. Helgelige gleder? Satser også på å finne på litt sosiale greier.

Kanskje se en film eller seks og bare slappe av.

Har fire timer med wrestling som skal sjekkes ut, 10 filmer og denne webben som trengs å jobbes med. Så timene og dagene fyker fort nok unna. Ønsker alle en god helg. Klem et tre og pass deg for avisinfluensaen som rår.

Publisert 23.05.2009, 03:36
Sist endret 23.05.2009, 03:38

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.