19.10.2021

Blandet drops

juni 11, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Litt av en torsdag. Foto: SXC.Noen dager er definitivt mer begivenhetsrike enn andre. Det begynte tidlig og gikk i ett fra morgen til kveld. Idag var en slik dag. Det er da man lever og blir et par erfaringer rikere også.

Dagen begynte grytidlig og med militærparade.

De er hjemme

Nå er de endelig hjemme. Foto: Akershus Amts Tidende.Etter en lang og risikofylt innsats så er Maimana soldatene hjemme. Idag ble de hedret og jeg var tilstede på denne medaljeseremonien sammen med litt familie. Det er ikke hver dag jeg er på Akershus festning og opplever markeringer.

Å se sin egen fetter bli hedret var storartet. Jeg synes det var hyggelig og spesielt. Norge skal være stolte over sin innsats i Afghanistan. Dette er hjelp til selvhjelp.

Jeg beholdt roen

Etter en hyggelig dag på festningen, så dro jeg hjem for å slappe av litt. Men hvile skulle det bli fint lite av gitt. En bærepose senere og på vei ut, så oppdager jeg lekkasje under kjøkkenbenken. Normalt ville jeg nok blitt hysterisk når det oppstår trøbbel. Rør eller ikke med rør, denne gangen beholdt jeg roen. Det føltes som en liten seier i seg selv faktisk. Jada, det høres snålt ut. Men det er også sannheten.

En telefonsamtale senere og litt venting så var alt i skjønneste orden. Pakningen under vasken var lettere lekk og ble fikset med litt tape og skrudd på igjen. Men den skal skiftes snart, så ikke slike situasjoner blir en gjentagende greie. Det frister nemlig ikke.

Skjebne og foto

For et milliardærglis. Foto: VampBea.Jeg tenkte litt på dette, mens jeg var på tur til byen for å møte en god venn. Ordner ting seg om det er ment at det skal være slik? Jeg tror det. Med dette i tankene så sto litt foto på menyen. Vi skulle ta en nærmere titt på milliardyachten «A». Båten med den store wow-faktoren og en prislapp på 1,9 milliarder.

Bevares, det var en flott båt. Men prislappen er vel drøy for en yacht. Tok noen bilder, men synes de ikke ble noe særlig. Legger dem uansett ut om noen dager i galleriet. Etterpå ble det en matbit før vi dro hvert til vårt. En fin og spennende dag.

Publisert  11.06.2009, 23:25
Oppdatert 11.12.2009, 02:43

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.