30.04.2024

Mediene overdriver

juli 11, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Småkvitring ble til mediaoppslag. Foto: SXC.Krangel i politikk og næringsliv kan blåses veldig opp.
Og det gjør mediene også.

Rett som det er, så blir små disputter til store saker i avisene.

Unødig og leit

APs Bjørn Jarle Røberg Larsen og SVs Morten Drægni var uenige, det ble en disputt og sterke ord ble brukt. Men krangel eller «slåsskamp» var det derimot ikke. Jeg bevitnet selv dette. Derimot så synes jeg at dette er leit og unødig.
Samarbeidspartnere bør finne løsninger og løse uenigheter på mer smidig vis.

Men i debatt kan det gå hett for seg. Da kan harde ord bli slengt ut. Mediene kaller dette for slåssing og mobbing. Akkurat det er jeg sterkt uenig i. Bare se på hvordan de løser ting i England. Derfor så mener jeg at mediene overdriver.

Les mer
Kjekling i parlamentet
Min videokommentar

Kommentar: Mediene er igjen med på å hisse opp en ubetydelig sak. Med salg som eneste gode grunn. De er med på å gjøre noe til verre enn det trenger å være.

Publisert 11.07.2009, 22:00
Sist endret 12.07.2009, 01:55

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Mediene overdriver”
  1. Almir sier:

    Mediene må overdrive for å overskygge andre medier av brukerenes/publikums oppmerksomhet.Da starter det runddans hvem som roper høyers for å skille seg ut… elementer fra retorikk for å pitche/vinkle story… Synd hvis folk gjennomskuer ikke slike strategier og grep men sån er det bare.

  2. TT sier:

    Den biten er jeg helt med på. Men de har så lite å fare med for tiden at jeg blir betenkt. Står hele journaliststanden for fall mon tro?

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!



Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.