16.01.2021

Her i tåkelandet

juli 17, 2009 av  
Kategorisert under Webarkivet

Fyrster i vårt tåkeland. Foto: SXC.Det er den tiden i uka. Helgen presser sakte på her i tåkelandet. Hvor det meste er litt rart fatt igrunnen.

EU, dårlig taper, kaffe og pils i parken. Det lukter litt nachspiel av dette her.

Vår tåkeheim

Kanskje lever vi i vårt eget lille tåkeland. Temmelig sikkert er det at mange EU-tilhengere kan mene dette. Vel vitende om Norge nå er alene i EØS sammen med Lichtenstein. Og utenriksministeren må tåle kjeft for å ikke ville ta debatten om EU-medlemsskap nå.

Grunnene for er like mange og tungtveiende som et nei. At det kan gi grunnlag for en politisk tenkeboks og nye runder med debatt er ikke helt umulig. Selvom holdningen virker å være at Norge vil vente til 2013.

For mye

Altfor mye av det gode. Foto: BT.Red Bull har til nå vært forbudt i Norge. Men EU slår til igjen. Det betyr at Red Max som tilsvarer 50 kopper kaffe er å finne i ICAs butikkhyller. Men så er det slik med alt, at det kan bli for mye.

Folkehelseinstituttet og Mattilsynet er alt annet enn imponerte. Det ble nok for mye for politimannen som tapte i håndbak også. Da gikk lovens håndhever amok og politi ble til røver.

Ta deg en øl

Felles for EU-tilhengere, arge motstandere, hissige politifolk og folk flest er at de kanskje burde ta seg fem minutter. Stress ned, stikk på butikken og kjøp deg noen øl. For hva er vel bedre enn å starte helgen sammen med noen gode venner i parken?

Skal man tro politiet, så er en øl eller to i parken helt greit. Da vet man det og til lyden av skål så ønsker TCOS alle en riktig så god helg.

Publisert 17.07.2009, 18:25
Sist endret 24.07.2009, 09:00

Del på Facebook  RSS  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.