21.06.2021

TT sier nei

juli 16, 2009 av  
Kategorisert under Meninger, Status

Informasjon fra Tommy`s Tanker. Grafikk: VampBea.Dette er strengt tatt en politisk sak for å regne. Men allikevel så vil Tommy`s Tanker komme med liten uttalelse om sakens anledning. Grunnene til det er flere og dette må nok regnes som en politisk uttalelse også.

Årsaken er viktigheten av temaet nå og for fremtiden.

Personvernet er viktig

Jeg leste for første gang om dette EU-direktivet ifjor vinter og var svært skeptisk fra starten av. Sant og si så har ikke denne denne skepsisen har ikke endret seg nevneverdig de siste månedene. Grunnen er for meg enkel: jeg vil ikke bli overvåket i hode og ræv. Dette direktivet vil overvåke deg og dine krumspring i opptil tre år.

Da snakker jeg om telefoni, sms, e-post og all annen tenkelig internettaktivitet. Sånn i tilfelle jeg eller noen andre i min omkrets skulle finne på å gjøre noe slemt. Slik vil jo ikke storebror i Brüssel ha noe av. Med det som argument er man ivrige etter å presse igjennom loven i Norge.

Prinsippsak

Personvernet må bestå. Foto: SXC.Dette er på mange måter en het politisk potet. Og kilde til en bloggaksjon jeg nå har blitt med på. Grunnen til at jeg tar saken her, er fordi den må tas. Det er viktig at man deltar i en såpass alvorlig og viktig samfunnsak. Forøvrig så er dette et tilsvar til Per Aage Pleym Christensen som kontaktet meg igår kveld.

Personvernet er uten tvil viktig. For meg og mange andre mennesker. Å bagatelisere brudd på privatlivets fred og rett til et sikkert personvern kan jeg på ingen måte godta. Det er forøvrig for meg enda en god grunn til å si nei til EU per dags dato.

Nota: Denne artikkelen er omskrevet noe i ettertid.

Tommy
Eier og webmaster av Tommy`s Tanker.

Publisert  16.07.2009, 09:49
Oppdatert 12.01.2010, 22:50

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

4 tilbakemeldinger til “TT sier nei”

Trackbacks

Se hva andre sier om denne artikkelen.....
  1. […] blogger Sigve Indregard Utopisk realisme/Utopian realism, blogger/filosof Morten Tønnessen Code of silence, Tommy Kjølberg (Oslo) Eidsvoll Venstre Ung, liberal og frittenkende, Anne Solsvik, leder Unge […]

  2. […] blogger Sigve Indregard Utopisk realisme/Utopian realism, blogger/filosof Morten Tønnessen Code of silence, Tommy Kjølberg (Oslo) Eidsvoll Venstre Ung, liberal og frittenkende, Anne Solsvik, leder Unge […]

  3. […] blogger Sigve Indregard Utopisk realisme/Utopian realism, blogger/filosof Morten Tønnessen Code of silence, Tommy Kjølberg (Oslo) Eidsvoll Venstre Ung, liberal og frittenkende, Anne Solsvik, leder Unge […]

  4. […] blogger Sigve Indregard Utopisk realisme/Utopian realism, blogger/filosof Morten Tønnessen Code of silence, Tommy Kjølberg (Oslo) Eidsvoll Venstre Ung, liberal og frittenkende, Anne Solsvik, leder Unge […]Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.