30.09.2020

Alvorlige flauser

juli 29, 2009 av  
Kategorisert under Moro

Alvorlig, men likefullt komisk. Foto: SXC.Noen flauser er gjerne alvorlige. Av det litt ufrivillige morsomme slaget.

Ukens skråblikk tar for seg disse.

Dyre tegn

Iblant kan det være lurt å tenke seg om et par ganger før man skriver noe på Twitter. Ikke bare kjendisbloggeren Vampus har fått merke dette. Nå har en Chicago-kvinne fått erfare at 140 syrlige tegn på Twitter (også kjent som Tweets) kan koste deg dyrt.

Etter dagens kurs beløper kvinnens tap seg til 312.700 norske kroner. En pen liten sum som må svi godt i pungen. Nå blir det rettssak og ord mot ord.

O`Bussjåfør

Alle har vel hørt reglen om bussjåføren med sure tær. Men jeg vil tippe at ikke like mange har hørt om bussjåføren som kidnappet passasjerene sine. Denne situasjonen utartet på seg på rute 31E i Oslo i januar. Sjåføren skal ha nektet å åpne dørene for passasjerne og gikk etterhvert løs på en passasjer også.

Naturlig nok så ble det ingen koselig tur for passasjerene som ufrivllig måtte bli med bussen tilbake til Fornebu. Bussjåføren ble oppsagt etter episoden og nå venter tiltale for grov uprovosert vold.

Dommeren får gjennomgå

Det er ikke bare vår egen Tom Henning Øvrebø som har måttet hanskes med å få fotballspillere på nakken. Det kokte nylig litt over i en kamp i den kinesiske serien. Dommeren, han måtte bokstavelig talt flykte fra rasende spillere. Oppførselen var langt over streken.

Noe som også førte til at klubben ble utestengt fra ligaen etter kampen. Kanskje Chelsea og de andre storklubbene rundt om i verden burde lære av dette. Mannen og ballen, ikke dommeren.

Oppdatert 30.07.2009, 01:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.