29.03.2024

Roser, t-bane og en kald øl

august 22, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv, Meninger, Metro

Røde roser er en del av budskapet. Foto: SXC.Det er noe helt eget med helger og særlig med lørdager. Idag har vært en helt enkel, men samtidig ganske så spennende dag.

På programmet sto politikk, t-baneturer (igjen) og det gode liv.

Roser og sutring

Idag sto jeg på stand for andre gang på Oppsal Senter og har sparket igang valgkampen for min egen del. Det var spennende og rosene som brosjyrene gikk unna. Det var også første gang at jeg var på et arrangement sammen med andre partier. Hva kan jeg si om opplevelsen? Sant og si så kunne jeg klart meg uten. Men ikke sant, det er jo slik man føler der og da. Konkurranseinstinktet og en dose irritasjon.

Sistnevnte skyldes noe jeg har uoppgjort med Østensjø Venstre. De hadde stands der sammen med Østensjø FrP. Den biten gikk bedre enn jeg hadde forestilt meg. Noe smågruff ble det, men det løste seg allikevel på et vis. Nåvel, vi fikk delt ut 400 røde roser og spredd budskapet vårt. Da er jobben gjort.

Dårlig fotodag

Tveita T-banestasjon. Foto: JTK Foto.Hva var vel mer passende da enn å ta turen ut i finværet og fortsette med t-baneprosjektet mitt? Idag gikk turen innom stasjonene: Bøler, Godlia, Tveita og Haugerud. På en dag hvor jeg ikke helt fikk dreis på fotograferingen. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor, men mangelen på solblender og det å ikke ta seg nok tid ble en avgjørende faktor.

Kvelden skal brukes til å gå gjennom dagens t-banebilder og forhåpentligvis ble det noe ut av dem. Sterk sol ute og det at det «stoppet seg litt» for meg gjorde dette til en lengre økt enn nødvendig.

Kald øl og kos

Det er jammen lenge siden sist jeg tok meg en øl. Idag har jeg unnet meg flere og det var helmaks rett og slett. Livet er til for å nytes og nå er det helg. Snart skal jeg benke meg ned foran tv`en med klassikeren Falling Down med Michael Douglas i hovedrollen. Ingen koselig film akkurat, men synes den er bra og sterk. Dessuten er det typen film man bør se når humøret er lettere fandenivolsk. Som jeg er i idag.

En helt perfekt måte å runde av en dag som har vært blandet drops på. Imorgen er det en ny dag, med nye muligheter og det er meldt om kanonbra vær også. Ha en fortsatt deilig helg.

Publisert  22.08.2009, 21:00
Oppdatert 08.11.2009, 07:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!



Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.