03.06.2023

Asparges er tingen

august 23, 2009 av  
Kategorisert under Webarkivet

Ble det mye igår? Foto: SXC.Fyllesyk og sliten etter en hard lørdag på byen?
Nå tipper jeg det smaker godt med cola og burger.

Ifølge forskningen så bør du droppe dette idag.

Grønt og godt

Sør-koreanske forskere har kommet frem til at asparges fungerer langt bedre mot fyllesyken enn den tradisjonelle colaen og søndagsburgeren. Tenke seg til, grønnsaker kan altså beskyttes leveren mot giftpåvirkning og fjerne den ubehagelige fyllesyken som herjer i kroppen din nå.

Joda, jeg visste jo fra før at grønt var godt. Iblant tillater jeg meg dog å bli overrasket. På en positiv og samtidig muligens litt undrende måte. Bror alkohol mot doktor asparges ja. Interessant næringskamp.

Hvor mye?

Asparges er kanskje tingen. Foto: Colourbox.Det som hadde vært litt kjekt å vite, er hvor mye asparges man skal spise etter en real fyllekule eller et fuktig sosialt lag. Mens giftstoffene flyter fritt. Det sier ikke artikkelen noe om og forskning.no sin oppfølger sier heller ingenting om dette.

Vel vitende om at dette er på teststadiet, så er kanskje asparges tingen?
Enn så lenge så duger nok store mengder vann før en god natts søvn godt. Legemet pleies best ved å ikke tørke ut. God søndag.

Oppdatert 23.08.2009, 18:27

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.