18.04.2024

Video i artikler

september 3, 2009 av  
Kategorisert under Status

Informasjon fra TCOS. Grafikk: VampBea.TCOS har nå tatt steget fullt ut i teknologiens vidunderlige hverdag. Fra nå blir videoer brukt direkte i artiklene.

Dette er på ingen måte nytt eller sensasjonalt altså.
Ting tar iblant litt lenger tid enn ønsket.

Dynamikk

Målet er å gjøre artiklene mer spennende og dynamiske. Mange har jo brukt denne metodikken lenge og det gir i mange sammenhenger det «lille ekstra». Igår ble også konseptet Ærlig talt lansert. Kort og godt så går dette på at det ukentlig blir publisert et videoklipp med et dags eller ukesaktuelt tema.

Du som titter innom eller følger meg kan delta i debatten. Ved å kommentere artiklene her eller spille inn dine egne stemmeklipp, videoklipp eller simpelthen poste en respons og si din mening om mine ukentlige temaer.

Prøvetid

Jeg vil ha en prøvetid fra 3. september til 31. oktober på dette. Blir det bånn i bøtta så droppes det. Skulle dette falle i smak så vil det naturligvis fortsette. Akkurat dèt er er jo opp til deg og tilbakemeldingene jeg får underveis.
Så kom igjen og engasjèr deg.

Om det er noen temaer du mener jeg bør ta opp eller noe som kunne være verdt å ta en debatt rundt, kontakt meg. Selvsagt er jeg lydhør for dette. Kommunikasjon mellom leser og den som skriver er alltid bra.

Et eksempel på video i artikkel.

Oppdatert 04.09.2009, 18:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!



Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.