24.01.2021

Så hva er deres plan?

september 6, 2009 av  
Kategorisert under Meninger

Så hva er planen? Foto: SXC.Det er en uke igjen til Stortingsvalget.
Jeg har en rekke spørsmål til de politiske partiene.

I denne artikkelen stiller jeg en rekke spørsmål.

Veien fremover

Årets stortingsvalg er kanskje det viktigste på svært mange år. For veien fremover og Norge som nasjon. Dette valget vil også gi pekepinn på en rekke viktige temaer og spørsmål. Deriblant velferd, fattigdom, sysselsetting og krav. Det er nå prat skal bli til handling og reelle resultater som vil vises over tid.

Spesielt de borgelige partiene har endel å svare for her, noe jeg nylig også ga uttrykk for. En liten videorespons forteller hva jeg synes om stigmatisering av en hel menneskegruppe.

Oppdatert 06.09.2009, 03:42

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.