04.03.2021

Kunst og mange tanker

september 21, 2009 av  
Kategorisert under Hverdagsliv

Jeg er nok en kunstnersjel. Grafikk: VampBea.Senhøsten senker seg inn sakte men sikkert.
Med de så kommer også tankene og kreativiteten.

God tid for å drive med lystbetont moro. Slippes en skapkunstner fri? Eller er jeg bare en kreativ raring?

Kort er kunst

Noen der ute vil nok mene det sistnevnte. Men kunstnersjelen er nok kommet frem i meg i det siste. For de siste dagene har jeg tegnet og puslet med kort sammen med en god venn. Julemotiver, Halloweenmotiver og til og med noen påskemotiver.

Det er greit å være tidlig ute ikke sant? Og ikke minst kjempemoro. Etterhvert skal det bli til kort. Om det er kunst? Det er ihvertfall en måte å få uttrykt tanker og kreativitet på. Så svaret mitt er definitivt ja.

Tanketid

Jeg tenker alltid mye, men høsten er en tid hvor det dukker opp mye tanker i bollen. Minner, en dose tristhet og savn. I voksen alder har jeg innsett at visse minner og savn fra sorg aldri vil bli helt borte eller slippe taket helt. En dose av livets mange harde realiteter.

Trøsten er jo naturligvis de gode minnene og det at den verste smerten har avtatt med tiden. Idag tenker jeg også mye på en venn som har mistet pusen sin nylig. Mine tanker går til deg og dine nærmeste.

Foto

Høsten er her atter en gang. Foto: VampBea.Fotografering er en fin måte å få ut tanker og følelser på. Fremover så har jeg noen konkrete planer. Det inkluderer også å legge ut en bråte med bilder. Fra ifjor og nye bilder. Årstiden vi er inne i nå gir masse muligheter og fine motiver. 

Motivene står nærmest i suppekø og bare venter på å bli brukt.

Noe nytt fotostæsj skal også innvies etterhvert og har skrevet ned en cirka 300 ulike temaer jeg har lyst å prøve meg på. En egen seksjon for foto vil etterhvert dukke opp også. Noe jeg gleder meg storveis til.

Sluttnota: En kunstnersjel har blitt til. Det handlet bare om å gi den rett verktøy, tid og den rette stemningen. Ha en flott mandag og se rundt deg.
Lys gir liv og liv gir glede og inspirasjon. Til feks foto og dermed altså kunst.

Oppdatert 22.09.2009, 04:40

Del på Facebook  Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.