31.10.2020

#ffnor, lister og elite

oktober 23, 2009 av  
Kategorisert under Webarkivet

Formyndere i tåkeland? Nei takk. Foto: SXC.Twitter er et ypperlig sosialt media og fin måte å kommunisere med andre mennesker på. Men som med alt annet, så har det iblant sine baksider. Jeg vil ta et kort, enkelt og rett på sak oppgjør om dette.

I denne artikkelen kommer jeg med en uttalelse om #ffnor, elitetankegang, lister og fjollete ungdomsskoleoppførsel.

Kommentar: Hvem kan gjøre hva? Du er kul og du er ikke kul. Folk slutter å hilse på hverandre og føringer har blitt foreslått. Joda, det er nok noen på Twitter som så gjerne vil kalle seg for en elite. De minner dog mer om en ekstrem sekt og deres opptreden blir deretter også.

Publisert  23.10.2009, 18:00
Oppdatert 23.10.2009, 18:02

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.