16.01.2021

Bok 07.07.01.2010

januar 10, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Det er ikke alltid ting blir som de skulle være eller at dager har gått som planlagt. Idag har vært en sånn dag og igrunn en veldig typisk innedag. Teknologien er fortsatt uvenn og politiet ser ut til å ha fått konkurranse også nå.

Er alle gode ting syv? Jeg vet ikke helt, men håper kanskje det.

Var det nervene eller var det bare magen? Det bebudede comebacket som natteravner ble det ihvertfall ikke noe av idag og det synes jeg er leit. Etter timer med mageproblemer så begynner ting å roe seg litt ned nå. Så jeg får heller ha det tilgode. At jeg skal ravne igjen er helt sikkert, dette var bare et midlertidig tilbakeslag. Lørdagen i det hele tatt har vært et lite steg i gal retning.

Husker du at jeg nevnte problemer med teknologi? De fortsetter, både hva harddisken av den eksterne typen og Get angår. Den sistnevnte biten er mest kilde til irritasjon siden det er snakk om daglige problemer siden årsskiftet. At det ikke finnes noe informasjon eller respons gjør ikke saken noe bedre.

Kulden kan forøvrig brukes til alt og jeg må flire litt av kreative butikker som flytter frysevarene sine utendørs. Man tror det knapt før man faktisk får se det. Men jeg ser logikken og er helt enig i at man bør benytte seg av muligheten mens man faktisk har den. Jeg har dog en liten mistanke om at turoperatørene tjener ganske så gode penger akkurat nå.

I Israel så svetter dem visstnok, mens vi hutrer her i Europa. Og mens vi er inne på temaet Israel, får de aldri nok? Av krigføring og unødige provokasjoner. Ja hvem hadde trodde det, at de som led mest i sin tid, en dag skulle bli til de samme bøllene.

Moral ja, jeg har faktisk etterlyst det i mang en debatt på foreksempel sosiale nettsteder som Facebook og Twitter. Som i at vi trenger mer moral eller en moralreform i Norge. Det er fristende å si det nesten gikk troll i ord, skjønt på en annen måte enn hva jeg hadde i tankene. I gamle Oslo, rettere sagt på Grønland så har de jo det. Sitt eget moralpoliti til og med.

Nå reageres det innenfor politikken og man mener bydelen har blitt strengere enn Marokko. Så langt avsted har jeg dog aldri vært, men det er kanskje en idè at det ryddes opp her. Lysbakken, halloooo..hvor er du? Kom frem og vis deg. Moralreform ja, kanskje jeg burde skrive denne.

Dyre vaner. Noen har det og er vel hyggelig at Stein Erik Hagen (ex Rimi-Hagen) får tilbake igjen for de surt betalte skattekronene som han har måttet gi avkall på. Andre bruker for eksempel 21 millioner kroner på en mynt. Som i ett stykk mynt altså. Det får en si, men det er noe med hver sin smak. I en tid der banker på den andre siden av andedammen fortsetter å gå nedenom og konkurs.

Det får nå så være. Nå har jeg forøvrig sett en av tidenes aller verste filmer, av sorten hjemmesnekret film. Forøvrig så ønsker jeg Venstre lykke til med ny ledertrio og ser frem til en ny, bedre dag. Der søndagskos og hvile står på menyen.

Skrevet for Søndag 10. januar 2009.

Publisert  10.01.2010, 02:00
Oppdatert 10.01.2010, 19:27

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.