08.03.2021

Bok 19-07-01-2010

januar 24, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Teknologien blir jeg ei klok paa. Foto: Colourbox.Kranglete teknologi kan være ugreit. Men ikke vær redd, det er fortsatt liv. Homomoral, enda et avsluttet kapittel, uvær på gang og en ny tid i vente. Det dreier seg litt om slike ting idag. På ukens aller siste dag.

Man skal ei alt forstå sa en gang en vis mann.

Det stemmer altfor godt iblant også. Denne gangen var det ikke en rebelsk ekstern harddisk. Tvertimot. Webben fant ut at den skulle ta seg en pustepause. Dumt. Men hva kan man gjøre? Teknologien blir jeg ikke klok på. Enten kan den være en fornøyelse eller en sann plage. Jeg tenker på Al Bundy sine berømte linjer, men biter de klokelig i meg.

Filmen «Who Made Who» tegner et bra bilde av mine dårlige opplevelser med datateknologien. En hysterisk morsom film som bør sjekkes ut. Du vil forstå godt hva jeg mener. Jepp, data er gøy. Spør bare Playstation 3 entusiastene.

Politi, moral eller moralpoliti. Jeg føler vel strengt tatt at disse ordene brukes i helt feil rekkefølge. Det ene av dem stemmer, de to andre brukes feil. Som med så veldig mye annet i den nye verdenen. Allikevel så synes jeg dagens homoski-markering over Grønland i Oslo var både morsom, kreativ og svært viktig. Mangfoldet, toleransen og et samfunn for alle er et fokus vi alle må være enige om at virkelig betyr noe.

Verdivalg ja. Idag ga jeg meg som moderator på et større nettsamfunn også. Ikke noe dramatikk over dette.
I tiden fremover blir det jo studier, lære og skikker fra den gamle verden som gjelder. Da er det jo begrenset hva man får tid til også. Valg og prioriteringer.

Den lille nedepausen har også ført til at denne Ukens først ble postet idag. Fremover så vil det bli litt mindre aktivitet visse dager i uken pga overnevnte studier. Viser da til publiseringsdagene som vil være faste dager fremover. Ting blir ellers som før. Har nå også fått opp fotosidene etter kyndig hjelp av en særdeles dyktig, snill og hjelpsom dame.

Så mye mer er det ikke å si idag. Det er igjennom harde prøvelser man skal finne ny styrke, ro og mot. Nå så gleder jeg meg til våren og tiden fremover. Den blir på alle måter spesiell. Ha en god kveld og gjør noen du bryr deg om glad.

Skrevet for Søndag 24. januar 2010.

Publisert  24.01.2010, 21:00
Oppdatert 24.01.2010, 23:25

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.