22.01.2021

Bok 37-03-02-2010

februar 24, 2010 av  
Kategorisert under Personlig, Status

Se opp for måkene. Foto: Colourbox.Svindyre strømpriser og norsk strømpolitikk. Bursdagsgleder, andre gleder, OL-gnål i alle kanaler og frekke måker. Dagens bok tar for seg de store, små og de mellomsmå tingene som skjer i hverdagen.

Jeg har også en liten kunngjøring å komme med igjen.

Vinteren har til nå vært lang. Lengere enn ifjor på nivå, mengde snø og kuldegrader. Konsekvensen måtte jo komme for en dag og gjett om den gjorde. I form av dyre strømpriser som er iferd med å nå til himmels. Brrr. Det èr kaldt og mange eldre og fattige fryser nå. De er redde for å fyre. Scenarioet er veldig likt det vi hadde i 2002. Kuldeperioden var riktignok kortere, men strømprisene gikk rett til himmels.

Eldre mistet livet som følge av det. Åtte år senere, en annen regjering og ny regjeringsperiode. Alt er ved det samme som før. Det er viktigere å selge og sende strøm ut av landet enn å ha en reserveplan i bakhånd ved krisesituasjoner. Det burde fortelle en mang velger og norsk statsborger hvor lite man egentlig er verdt idag.

OL i alle våre kanaler. Gull, sølv, glitter, grus eller dårlig oppførsel og kjekling med svenskene. Nå er lekene inne i siste fase. Noen medaljer har det blitt. Skandaler og skuffelser har det også blitt. Veldig mye fokus på spesielt èn utøver har det ihvertfall blitt. Selvsagt har jeg fått det med meg, men denne gangen har det blitt mye mindre OL-titting enn før.

Dels fordi pressen og mediene med sin evinnelige masing og gnål har klart å forpurre hele gleden. Tildels også fordi jeg gir blaffen og ikke har det samme fokuset mer. Vi har ingen Ulvang, Dæhlie eller Bredesen som er aktive lenger. Dagens håp er ikke i nærheten engang.

Se opp og pass på. Jeg har tidligere vært borti svært frekke måter i Strømstad. På mandag opplevde jeg det samme i Oslo sentrum. Hadde vært og gjort unna nå småærender sammen med en god venn. Lite ante vi at et frekt fjærkre skulle snappe hamburgeren ut av hånden på VampBea. Jeg tror vi begge var like paffe. Akte dig for måsarna? Jepp, pass på maten din i sentrum.

Vokt dine skritt eller vokt dine ord. Det har blitt ytret ønske om at bloggplakaten som Thomas Moen med flere har foreslått, skal bli de nye kjørereglene for bloggere. Svaret er nei. Jeg driver ingen blogg og forholder meg til norsk lov. Som tidligere sagt, skriv nettikette inn i loven og la den være gjeldende.

Gleden er å glede andre. Kan du tenke deg noe mer fantastisk enn å se en venn lyse opp og omtrent gråte av glede? Igår ble en nær og kjær venn, Lise gjort stas på. Med ballonger, kort, fantastisk god mat og kake. Vertskapet var strålende, det var også maten og hele dagen igår. Jeg koste meg fillete fra start til siste slutt. Utsøkt, rett og slett.

Det føles så godt å vite at man har gjort litt ekstra for en venn som man virkelig føler at trengte det. Idag som igår smiler jeg. Nå skal det bli andre boller, sier Ikea. Javel, jeg har fortsatt «boller» fra igår som skal nytes. Ikveld skal ny kunnskap også fortæres. Ha en flott dag alle sammen.

Skrevet for Tirsdag 23. og Onsdag 24. februar 2010.

Publisert  24.02.2010, 15:00
Oppdatert 24.02.2010, 15:45

Del på Facebook  Del på Twitter

Kommentarer

4 tilbakemeldinger til “Bok 37-03-02-2010”
 1. Lise Yvonne sier:

  Hei Tommy
  Det er bare så utrolig bra skrevet at jeg blir rørt helt inn i hjertet mitt. Slett ikke mange som skriver så bra som deg Tommy. Det er alltid så spennende å lese dine brev. Ja, bursdagsfeiringen min, du store alpakka, jeg mistet mål og mæle for maken til vertskap, pynting, mine beste venner, maten sto til 6 som Hellstrøm sier.

  Ja, tårer pimpler nedover kinnet mitt, at noen gidder å gjøre noe for meg, men der svikter dere ikke. Husk, jeg vil ikke glemme dette Tommy, VB og Laila.

 2. TT sier:

  Hei vennen min :)

  Dine ord varmer som god ild fra peisen på den fineste hytten jeg kan tenke meg. Det var så morsomt å se hvor glad og rørt du ble. En fantastisk dag og så flott at det ble så bra også. Var akkurat slik jeg drømte, håpet og ønsket at vi skulle kunne gjøre stas på deg.

  Venner skal alltid stille opp for hverandre og jeg er så glad for at du ble glad Lise. Det teller mest for meg. Jeg lovpriser også Kristin og Laila for deres hjerterom, varme og vertskap.

 3. VampBea sier:

  Veldig gøy å høre at dere begge likte maten og ja, hehe, alt :) Blir nok garantert ikke siste gangen noe slikt blir gjort :p

 4. TT sier:

  Maten var strålende. :) Gleder meg allerede til en neste gang. Heheh.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.