20.10.2021

Mer foto på nettsidene

juli 20, 2010 av  
Kategorisert under Fotografi, Status

Når sommeren er på hell så er det på tide med litt nyheter igjen. Temaet denne gangen er foto og bruk av det på websidene. Her kommer det en liten forandring. Det blir ikke mindre, men derimot mer bruk av bilder fremover. Hva får så dette å si?

Jeg forklarer dette i artikkelen mer inngående.

Ikke galleri

Det får ikke noe spesielt å si for nettstedet annet enn at fotodelen må oppgraderes litt. Til nå har jeg brukt en to-tre ulike galleriløsninger og ingen av dem fungerer noe videre. Derfor er tanken å avvikle galleriet iløpet av høsten og heller bruke bildene her. Oppsettet er såpass dynamisk at det fint lar seg gjøre å presentere bildene her og det medfører dessuten litt mindre arbeid for egen del.

Noe småfikser for å få dette til blir det, men min gode venn VampBea har laget noen flotte billedrammer for webben og leverer som hun alltid gjør. Det blir virkelig spennende å se resultatet av dette fremover. Foto er den delen av nettsidene som desidert har blitt neglisjert mest og dette skal endre seg fremover.

Bildebruken

Den blir ikke redusert, men øket. Riktignok er det ikke alle artikler jeg bruker like mye bilder i, men jevnt over så vil det bli mer bilder her og kanskje bidrar dette til å gjøre TT mer levende. Jeg tør håpe på litt tilbakemeldinger også. Noe som har vært umulig å få til i galleriløsninger, da deres spamfiltre er nulleksisterende.

WordPress er velfungerende i så måte og spesielt 3.0 er dynamisk og fremtidsrettet. Ett nytt konsept blir det også i forbindelse med bildebruken. Blir dette vellykket så kan det komme til å stå seg også. Akkurat nå vil det være en prøvetid frem til 1. september.

Publisert  20.07.2010, 22:30
Oppdatert 21.07.2010, 14:35

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.