08.07.2020

Ikke godt nok, Ruter

august 26, 2010 av  
Kategorisert under Webarkivet

Flexus er elektronisk og kan sikkert virke lett, smertefritt og effektivt. Det gjelder dog ikke for alle. Ruter opplever i disse dager en strøm med klager fra mange misfornøyde kunder. Problemene er overrepresentert og løsningene få.

Alt er slettes ikke som det skal med Flexus.

Villedende

Beklager å si det Ruter, men dette er ikke godt nok. Det har vært skrevet side opp og ned om rotet rundt det nye kortsystemet. Men ikke alt ser ut til å ha nådd helt inn. Per definisjonen er ikke Ruter per idag for et seriøst kollektivselskap å anse. Amatørskapet er så altfor tydelig og organiseringen rundt Flexus er rett og slett en skandale.

Når du averterer med at reisen skal være enkel, effektiv og smertefri så er det en absoulutt nødvendighet at den faktisk èr det. Bilettautomater som ikke virker og at papirbilletter som skal forsvinne helt ikke gjør det helt betyr villedende reklamering og løftebrudd. Av typen som samferdseslsministeren burde gripe inn i straks.

Må gjøre mer

Ruter har hatt all verdens tid på seg til å få det nye systemet til å virke. Nå må de begynne å bli profesjonelle og få papirbillettene over på Flexus. Deretter så må de faktisk sørge for at de som betaler via bankløsning får billetten som avtalt. Alt annet er å regne som rent tyveri og det er noe informasjonssjef Gry Isberg eller noen andre ikke kan snakke seg bort fra.

Dere er verdensmestere i bortforklaringer og fjollete unnskyldninger. Men beklageligvis ikke like flinke til å ta vare på kundene. Er ikke det litt krise? Og er dette noe å bruke som en sovepute? Jeg kunne godt tenke meg å høre samferdselsministeren såvel som Gry Isberg svare på dette.

Publisert  26.08.2010, 17:00
Oppdatert 26.08.2010, 21:57

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.