30.09.2020

Bok 64-01-08-2010

august 31, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Lys, måltid, endringer av planer, nestekjærlighetens kvaler og møtet man gruer seg noe til. Status for august, tanker om høsten, sint manager, litt sunn fornuft og tv-vert med slemme planer. God blanding som oftest. 2+1 er også forøvrig. Vil du se mitt bevis?

Tick tack tick tack. 47+64 er forøvrig 111. Ingen av delene er BMI, alder eller IQ min.

Derimot er den ene alderen til min kjære tante som fyller år idag. Grattis Kalle-kanin, jeg skal gjøre stas på deg slik et bursdagsbarn naturligvis fortjener. Barn? Tja, kanskje ikke. Men idag er ikke det så nøye. 64 da? Joda, det er antallet med slike bøker man har krøket seg igjennom. Når jeg sier krøke, så er det fordi det èr akkurat slik det føles.

Sett deg selv på tv noengang? Eller hørt stemmen din på radio? Med mindre du ikke er veldig scenevant så kjennes sikkert følelsen igjen. Men gi meg tid, det blir bedre etterhvert. Mine venner synes jeg måtte skrive mer om meg selv og det prøver man på etter beste evne.

Det er rart å innse at nå er høsten her igjen. På dager som denne så innser man det virkelig. Det blir mørkt ute allerede ved 21-tida og luften er mye kaldere enn for en to til tre uker siden. Jeg klager ikke, men noterer meg hvor fort det går igjen. Tid, nok en gang. For en ny årstid, farger og mange tenner lys. Selv tenner jeg lys hver dag og hedrer mine døde og levende. Ja, jeg skrev hedrer og ikke minnes.

Idag var det tid for å skaffe mer lys, ta en matbit i byen og henge litt med en venn. En fin måte å begynne ny uke på. Man ble forsøkt budt på ting man ikke akkurat får på apoteket og et par morsomme planer for tiden fremover er lagt også. Jeg liker å være med på å ha det moro eller skape moro.

Til tider kan jeg nok være et lite matvrak og planen var en kyllingkebab i strøket rundt der man vokste opp en gang i tiden. Det endte isteden med kalde burgere og sei pommes frites fra Burger King. Men det gikk ned, med som med så mye annet. Alt går i grisen osv. Oink! Og for første gang på 35 lange år prøvde jeg agurk.
Hva skal man si? Jeg overlevde, men videre godt var det ikke.

Status for august blir gjort opp imorgen, men det har vært en finfin måned og sant å si: så ser jeg nå frem til høsten. Den blir interessant og plages hverken av kaldere vær, nakne trær, mye farger eller kortere dager. Dette er alt sammen en del av sjarmen.

Imorgen er en slags D-dag for meg og litt av utviklingen videre beror på dette. Normalt ville jeg vel utgjort en reell trussel for porselenet her i min lune hule. Men denne gangen ser magefølelsen ut til å ha stukket sin kos. Det kan bety flere ting. Men gidder ikke å prøve å tolke det. Å la være og ta det som kommer er mye bedre. Har jo tross alt selv bedt om møtet.

Det er ikke ofte jeg lar meg opprøre av blogger og denne er ikke noe unntak. Men hva synes dere om denne setningen fra siste avsnitt i bloggposten: Hun er faen ikke riktig klok den kjerringa! Greit, vi snakker om ei lita jente som moren kanskje må lære litt om hva nestekjærlighet og anstendig oppførsel er. Men allikevel.

Du er en liten kremmer du. De ordene likte ikke Tottenham-sjef Harry Redknapp noe videre og ba Sky Sports utskremte sin medarbeidere om å ryke og reise. En kremmer var ihvertfall ikke stakkaren som brukte 40.000 på ei han chattet med, som til overmål ikke finnes. Nettvett, jeg bare sier det: nettvett. Det kunne spart han for mange penger.

De får jo mat, men jeg skal tulle med hodene deres. Christer Falck er klar for en ny omgang med Robinson. Hæla i taket dere? Det kan vel være verdt et forsøk. Litt lett underholdning har da aldri snikmyrdet noen.
Med det er Akt I i del 35 av sesong 2010 over. Natta.

Skrevet for Mandag 30. august 2010.

Publisert  31.08.2010, 01:00
Oppdatert 31.08.2010, 03:55

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

3 tilbakemeldinger til “Bok 64-01-08-2010”
 1. Lise Yvonne (mor) sier:

  Hei Tommy.
  Igjen en fryd å lese dine innlegg, tror du fikk veldig bra norsk karakterer, slik jeg som en gammel lærer på Romsås leser det. Mor har ligget i hele dag, diareen startet kl. 02.50 og stoppet ved 13.00 tiden. Da greide jeg å kjøre ned på Rimi, ikke godt å sitte etter den saken jeg har bak.

  Ja, så har jeg ligget til nå kl. 18.02, svetter, leser på bl.prøve skjema fra legen at jeg muligens har Helvetessild bak. Bare ordet sier at det er vondt. I tillegg til alt det andre jeg sliter med, ja så er jeg veldig svekket.
  Har feber og greier.
  Håper det gikk fint i dag.

  Klem moder’n

 2. VampBea sier:

  Lise; kom deg i seng istedet for å sitte her på nett. Du har ikke noe foran data’n å gjøre når du er syk.. med mindre du bruker lappisen da :)

 3. TT sier:

  Hehehe. Modern, nå må du gjøre som dattern sier. *glis*.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.