21.06.2021

Bok 65-02-09-2010

september 1, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Ja folkens, da er det å skrive 1. september. Årets siste kvartal. En bra måned er over. Idag er det enda mer Ikea, stinkende katter, lette skuldre, fotofikserier og Rødhette dyreplageren som gjelder. «Nye KrF», oppkonstruert tv, veldig mye vær, skadelig tv-titting og en advarsel.

Spenn deg fast og bli med seksti-fem knops hastighet.

Jeg har hørt folk begynne å snakke om jul allerede. Ja, du leste ikke feil. Jul ja. Ribbe, gaver, mat, stress og hele bøtteballeten. Men på en måte så skjønner jeg det også. Det er helt sprøtt hvor fort tiden går om høsten. Særlig når mye skjer og planene er mange. Selv håper jeg å være i havn med mye av Metroprosjektet innen den tid.

Tidlig vil jeg benytte litt spalteplass til å si takk for besøket i august måned og det gleder meg virkelig at dere liker det jeg trykker ut av meg og rabler ned her. Men kommentèr gjerne. Ikke vær sjenerte. Jeg biter sjelden, så og si aldri altså.

Når dette skrives så er skulderne lavere enn de har vært på svært lenge. Jeg er faktisk så glad at man kunne hoppet gjennom skjermene til noen. Det er deilig å ha mennesker rundt seg som er dyktige og som virkelig vil hjelpe deg. Minst like viktig er det med venner som lytter og forstår. Som er der for deg. Selvom jeg nok bør vente, så er et viktig valg tatt.

Noe som ble feiret med en liten svipptur til Ikea. Der ikke mindre enn syv pølser og noe aldeles forferdelige greier dem kaller Jolly-Cola ble satt til livs. Det var litt Bud Spencer takter over det hele. Heldigvis for meg, så er man ikke like diger. Ikke ennå ihvertfall.

Pus, du driter som en mann. Hadde aldri trodd jeg skulle skrive disse ordene. Men kattene til VampBea gjør nærmest det. Ihvertfall et par av dem. Det er sånn at om du er i nærheten, så skulle man tro en viss Tyson hadde vært på besøk med nevene sine. Man blir omtrent slått i bakken av lukta. Gudene vet hva matmora gir dem og ikke vet jeg om man vil vite det heller.

Denne katten driter slik Mike Tyson slår deg ned. Foto: VampBea.

Mindre koselig er det med Rødhette-dyreplager som nå har dyrevernere i hele verden etter seg. Kanskje ikke så rart når du kaster seks valper i elven. I slike øyeblikk så frister det å skrive noe. Men en grusom handling, fengselsstraff og tvungen psykoghjelp er det milde jeg lar blir stående.

Det blir litt mer fotofiklerier fremover her på nettsidene og mulighetene for at jeg tester ut en integrert løsning for bildene er tilstede. Men ta det dog med litt fatning inntil videre. Om du ikke gjør det med alt jeg nå ellers skriver fra før av da? Noen nye serier er på gang og har masse ideer til ulike fotoprosjekter utover høsten. Fotolærer, hvor er du? Juhuu, du skal få kjørt deg. Heheh.

Forøvrig så lurer jeg litt på hvordan det blir i KrF fremover. Den etterhvert litt profilerte Youssuf Assadiq har nå meldt seg inn i partiet og vil være aktiv fremover. Får vi se mer fart på sakene og fart på meningsmålingene? Eller?

Mye tv-titting kan være skadelig uansett. Enten om du er en bortskjemt unge eller en forvokst fjomp. Slik som meg. Dårlig tv kan man til og med bli allergisk av. Border-Patrol er en delvis bra ser, men Australia forestiller jeg jo selv som reneste Alcatraz II. Er det virkelig meningen? Stopp en halv, nei nei, det er ikke lov og nei det kan du ikke gjøre. Det blir litt for mye og vel overoppkonstruert.

Det var jo forresten som jeg tenkte. Mini-tornadoer er ikke skypumper. Mens andre steder i verden er det lurt å holde godt på hatten. Tilslutt har jeg et Facebooktips og det lyder slik: Kontoinstilling > Varsler > Steder > Fjerne to hakinger. Det sparer deg for et par problemer. Tro meg, om du får trøbbel så tar ikke de ansvar.

Skrevet for Tirsdag 31. august 2010.

Publisert  01.09.2010, 01:00
Oppdatert 01.09.2010, 05:10

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Bok 65-02-09-2010”
 1. Lise Yvonne (mor) sier:

  Koselig lesestoff på morningen, skjønt det er jo formiddag nå, kl. er 10.13. Jeg har det bedre i dag, tar det litt med ro, skal til Fürst i morgen (fastende) bare det ordet er fremmed for meg.

  Gikk det bra med samtalen i går Tommy? Er jo spent. Ops! Jeg satt ikke lenge foran dataen i går, kun skrev noen få innlegg.
  Ha en flott dag, sola skinner og det er høst

 2. Hei sønn
  Bare jeg som har lagt inn adr til hjemmesiden min.

  Ha en fin dag. Vi ses nok ikke før mandag.Drakula kaller i morgen tidlig kl. 08.00

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.