04.12.2020

Bok 70-05-10-2010

oktober 22, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Snø eller ikke, usportslig oppførsel, helg, dårlig med nyheter og politiker veldig blottet for ydmykhet. Joda, det er mulig å skrive om slikt også. Hvorfor radikalisme er galt, tyvfiske i Maridalen og et par lettelser er det også plass til.

Litt mer kritikk er det også når helgen er over oss igjen for 42. gang i år.

Først vil jeg spørre Gina Barstad og Snorre Valen (SV) hva de to egentlig gjør i regjering overhodet? Dere har tydelig ingen respekt for landets tradisjoner eller historie og arv når slike utspill kommer fra dere. At SV kan støtte dette er bare smakløst og forkastelig. Dette er eksempel på hvorfor raddis-tankengangen disse og et regjeringspartiet står for er som ren gift for en nasjon.

Å ødelegge, utvanne, forkaste og så å forakte 1000 år gammel historie, tradisjon og arv er urovekkende nok. Bedre blir det ikke når en kollega fortsetter å drive med sin personhets i media. Når regjeringskollega står frem og hyller det som skjer i Kina, vel da er toppen nådd. Livsløgn, fornektelse og ideologi altså.

Igår trodde jeg virkelig at kong vinter hadde meldt sin ankomst og så frem til å måtte kjøpe nye sko og fyre mer. Men idag vet man ikke helt. Kanskje, kanskje ikke eller muligens. Været viser seg fra en ustabil side. Men bare kom vinter, for jeg er klar for deg og din kulde. Er du? Har du skiftet dekk? Ikke det? Husk å gjøre det innen 1. november.

Visste du forresten at vannet du idag drikker har vært tyvfisket i? Jada, et par stykker er nå tatt for tyvfiske ved Maridalsvannet. At voksne menn må forklares hvorfor drikkevann må være ifred er helt utrolig. De burde vite bedre. Å utsette andre mennesker for fare er ikke greit.

Savner du nyheter her for tiden forresten? Det gjør jeg også, men det er utrolig lite gode emner å skrive om og jeg har nå engang ikke så mye spennende å fortelle om fra mitt eget liv for tiden. For det som der skjer er mer forbeholdt den personlige sfæren og den deles ikke her. Noen som forresten så oppgjøret mellom Barcelona og FCK igår? Fair-play prisen i år går nok neppe til Barcelonas sisteskanse.

Tilslutt kan jeg bare fortelle dere at jeg er så lettet og glad. Snart et år med studier er over. Jeg er funnet klar for å gå videre og det nye livet jeg har lenge ønsket meg er snart en realitet. Jobbingen og puggingen har nå betalt seg. Nåvel, stopp-slutt for idag. Ønsker alle en god og behagelig helg.

Skrevet for Fredag 22. oktober 2010

Publisert  22.10.2010, 16:00
Oppdatert 23.10.2010, 10:50

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.