21.06.2021

Bok 72-05-11-2010

november 5, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

November måned har begynt stille, men ikke helt i dvale. Neida, jeg har ikke gått i hi riktig ennå. Idag handler det om TT 2.0, fornektelser, livsløgner, forandringer, dyr som pines og overvåkning. Litt filmpreik blir det også gitt.

Bok 72 er her og heng med.

Først så vil jeg begynne å si at kyllingkebab er noe av den beste kebaben jeg noengang har smakt. Onsdag fikk jeg en fiks idè og satte et par ideer i hodet på min venn, VampBea. Ikke så mange timene senere var en god kebab fortært. Noen små ærender i byen ble gjort unna og sannelig rakk vi ikke en tur innom Ikea også. Det ble en lang, men likefullt en flott dag også.

Men et lite tips: iskald svensk eplekake til 19 kroner som gir skvaldremage anbefales ikke. Selv det greiene de påstår er cola, smaker som ren champagne i forhold. Nåvel, dette er pirkerier. Ja, jeg er helt enig i det. Dagens fangst ble fiberoptisk krybbe og toveis lysestaker.

Det er noe jeg har ruget på lenge og som er på tide å få gjort noe med. For det forundrer meg veldig hvordan voksne folk på sosiale medier som Facebook og Twitter kan sitte i ramme alvor og fornekte alt det de har rundt seg, dag inn og dag ut. Visst har jeg hørt at en god sosialist er en som fornekter virkeligheten, men det får da være måte på.

Når du begynner å fornekte verdenshistorien, ditt lands historie og klarer å trykke ut av deg at man ikke tror noe på det som har skjedd før ens egne fødsel, så burde alarmklokkene kime. Dette betyr at du heller ikke annerkjenner dine medmennesker, dyrene eller verden rundt deg. Er du så egoistisk og selvsentrert?

Siden sist har jeg også bestemt meg for å gjøre nettsidene til 2.0. Hva betyr egentlig det? Jo, det innebærer forandringer. Blant annet at jeg ikke vil «jakte» nyhetssaker lenger og skrive mer utifra eget ståsted. Fortsatt vil jeg omtale saker som opptar meg, men på en mye lavere skala. Og ikke syv dager lenger, men tre max. Rett og slett fordi tiden ikke strekker til. Mye skjer og vil skje fremover i livet mitt.

Endel av informasjonen på nettsidene blir også oppgradert til det bedre. Samtidig er jeg nå klar over at det finnes stalkere der og ute og etater som blant annet går etter folk for å spare penger og drive med regelrett personforfølgelse. Derfor blir det fra nå av forhåndsregler også. Mer om det kommer i egen artikkel.

De aller fleste med et hjerte for dyr har reagert på pelsoppdrettsnæringen og de grufulle bildene de siste tre dagene. Hva som er minst like bedrøvelig og avskyelig er at ingenting blir gjort. Ingen anmeldelser, ingen verdens ting. Det er altså helt greit å behandle dyr slik? Dette er jo en annen side av dette med fornektelsen. At man lever i en livsløgnsboble og selv på øverste nivå så gir man blaffen.

Noen som har tanker om at USA ovevåker oss på egen jord forresten? Vel, det har jeg og her er det ikke vi som skal be om unnskyldning slik amerikanerne krever. Snarere tvert om. Dette er ikke Alaska, Hawaii eller Irak. Her må det ryddes opp. For en gangs skyld er jeg enig med Rødt, det var riktig å politianmelde dette.

Helgen senker seg på og da er det tid for å kose seg med film, potetgull, brus og bare ha litt kvalitetstid foran tv-skjermen. The Last Airbender og den siste Beck filmen Levende Begravd er sjekket ut. Har også tenkt å se Inception igjen og kanskje også et par andre filmer. Jeg kommer med filmanmeldelser. Vær du sikker. Hva slags planer har du for helgen da?

Mine er enkle: 2.0 og bare slappe av. Har forberedelser, selvransakelse og mye planlegging i vente de neste ukene. Derfor er det greit å samle krefter mens man kan. Alle ønskes en fin helg og husk en ting: sannheten èr. Den er ikke noe du kan unngå eller omgå bare fordi det passer seg slik. Vær voksen og ta ditt ansvar.

Skrevet for Fredag 05. november 2010.

Publisert  05.11.2010, 22:00
Oppdatert 06.11.2010, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

En tilbakemelding til “Bok 72-05-11-2010”
  1. Heisan sønn
    Har kost meg litt med dine skriberier, har ikke tid, men tok meg 10 min.(alltid koselig det Tommy). Gjorde det helt store i dag, vred meg litt fort rundt i senga og vips så var det et ribben som tok en annen retning. Det er vondt, men samler seg i potten til de andre vontene.

    Jeg har ikke spist sjokolade på 14 dager, drakk et glass Pepsi Max i går, dårlig med matlyst sønn. I dag skal overhodet steke biff, så blir det poteter, bernaise og asparges. Jeg skal skeie ut med rødvin som ble innkjøpt i går av T. Jeg har ikke råd til sånt sløseri, da kjøper jeg heller grønnsepe tjo hei,,,,
    Ha en fin lørdag og søndag, nå venter bøtta, må få ut røyklukten.

    Klemme på

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.