01.12.2022

Bok 73-01-11-2010

november 15, 2010 av  
Kategorisert under Personlig

Nye uke, nye muligheter og ny bok. Dagens temaer er tannlege, prioriteringer, puslespillet som sakte faller på plass og takknemlighet. Litt om Twitter, klaging og våt, villere, klimaet. Og vet du hva? Jeg skal være med i min første fotokonkurranse. Du kan også bli med.

Finn ut mer, på 73. verset.

På mange måter representerer denne uken noe helt nytt. Ny start, nytt liv og nye muligheter. Jeg gleder meg og synes det er deilig å legge en tid bak seg der man har tenkt helt tilbake til syvårsalderen og vridd sjelen sin slik du vrir svampen når den møkkete bilden din vaskes. Men for å gi kjærlighet, gjøre kjærlighet eller å være kjærlighet så må man tørre å ofre eller gi av seg selv. Alt.

Selvfølgelig går det på prioriteringer og det å tørre ting. Dette jeg trodde var skummelt, tok syv minutter. Jepp, mange tanker senere var det hele over. Og hva prioriteringer angår, så blir det en del av de fremover også. Men de er alle høyst nødvendige og godt planlagte.

Det blir nok ikke så ofte du hører meg omtale ordet tannlege i samme vending som noe man gleder seg til. Men gjør faktisk det. Tenk litt over det, er det godt å ha vondt i en eller flere tenner? Eller er det greit å faktisk tåle litt smerte og få gjort noe med dette, før det blir enda dyrere og enda mer smertefullt? For meg er valget veldig enkelt. Bring it on, med eller uten bedøvelse.

Pussig nok så blir dette bare dager etter min store dag (om alt faller på plass). Noe jeg føler at det dog gjør og vet ihvertfall hvor årets siste høytid skal feires. Sammen med familien. Gjett om det blir kos da. Er tre år siden sist og nok en gang: tida flyr. Litt for fort. Men det er greit. Fly fly din vei.

Forøvrig er jeg veldig takknemlig fordi jeg er heldig. Man er frisk, ting går bra, noen lar seg glede og greier å lose meg over tunge stunder. At akkurat du tar deg tid til meg er noe av den største gaven noen kan gi meg. Takk er noe man glemmer altfor ofte å si og desverre: så må jeg bli enda bedre på akkurat dette området. Burde være en selvfølgelig, men ack – iblant går en lett i fellen ved å ta ting for gitt.

Er du overrasket over at klimaet forandrer seg og det blir villere, våtere og heftigere? Ifølge en ny rapport så er ikke Norge helt rustet for fremtiden. Hverken det eller klimaendringene kommer som noen overraskelse. Sier det mest om meg eller landet?

Det er en liten ting jeg har bitt meg merke i angående Twitter og klaging. Lett er det ofte for mange å klage over en, men når man prøver å forandre på ting så velger den klagende part å ikke forstå eller skjønne hva du driver med. Beklager å si dette, men dette er dobbeltmoralsk og barnslig. Særlig når jeg vet at dere dette gjelder faktisk er oppegående og gode på sosiale medier såvel kommunikasjon.

Synes du bildet over var fint? Det er mitt bidrag i VampBeas fotokonkurranse som går av stabelen fra 15.11 til 06.12. Bli med du også. Ikke tenk så mye på premien, bli med, vis frem et bilde du er stolt av og ha det gøy. Ønsker alle en fin dag og en flott uke.

Skrevet for Mandag 15. november 2010.

Publisert  15.11.2010, 21:00
Oppdatert 15.11.2010, 21:32

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

5 tilbakemeldinger til “Bok 73-01-11-2010”
 1. TT sier:

  Og folkens en liten ting: alle kommentarer skal holde seg til tema og ikke om utenomsnakk, spørsmål, tips, flooding eller alle andre ting.

  Lurer du på noe, så kontakt meg direkte. Ikke ta slikt i kommentarfeltet.

 2. Holder meg til temaet, og synes bildet ditt er knallfint.

 3. TT sier:

  Tusen takk. :) Har sett Vampbea ta så mange slike og prøvde meg litt frem. Skal legge ut en serie litt senere med flere bilder i samme serie.

  Jeg blir så glad og litt drømmende av trær og fargene om våren, sommeren og høsten.

 4. VampBea sier:

  Da er avstemningen satt igang :) Lykke til!

  http://blog.devlishdesign.com/?p=3920

 5. TT sier:

  Takker og bukker. :)

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.