04.03.2021

NAV tar feil

november 25, 2010 av  
Kategorisert under Meninger, Personlig

De fattige i Norge blir fattigere. Ikke får de hjelp, blir ei trodd eller hørt. Fattignorge vil ha på plass en gjeldstelefon. Men NAV sier blankt nei. Det er som om man skulle tro at etaten over natten har blitt litt mer enn en dårlig styrt etat.

Dommere, bødler, eneherskere og velferdskommandant.

NAV har vist over lenge tid at de er en del av et styresett som begynner å ta seg altfor mye til rette. Ikke bare har de drevet med ulovlig avlytting, nå vil de også sette seg selv til doms over regjering og alt det måtte være. At ikke èn eneste politiker griper inn og gjør noe, viser hvor galt på vei både NAV som regjering er. Og stadig mer kommunistautoritære trekk kommer til syne.

Raymond Johansens lovprisning av Kina og heksejakten mot Gudrun Jona er bare to dråper i tabbenes hav som forlengst er farget av det røde grumset mange liker å kalle et sosialdemokrati. Jeg kaller det for en bløff. NAV tar feil, vi trenger en gjeldstelefon.

Kommentar: Et rikt og verdig land som Norge tar seg ikke råd til å hjelpe de fattige, men de lar en etat der kontroll og styreform er mangelvare få holde på, som de selv vil. Dette er alarmerende og svært så alvorlig. Kroken på døren for hele NAV-reformen må settes nå. Gå tilbake til den gamle løsningen. Den virket.

Publisert  25.11.2010, 19:00
Oppdatert 25.11.2010, 19:26

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.