25.02.2021

Ukens godbit – Uke 50-2010

desember 18, 2010 av  
Kategorisert under Kultur

Det meste har en begynnelse og en slutt. Også i Tolkiens verden. Nå snakker vi episk film og avslutning på et flott eventyr. Ringenes Herre – Atter en Konge avslutter det hele og dette er filmen som må sees. For ord blir for fattige, rett og slett.

Ukens godbit lar seg rive med.

Litt om ukens godbit:

Hva: Lord Of The Rings – Return Of The King
Hvor: På DVD
Når: På DVD fra 11.11.2002
Kategori: Action/Eventyr
Kilde: Filmhistoriens største drama
Anmeldelse: Ringen er sluttet

Og her er godbiten selv. Ta en titt.

Frodo ligger dårlig an i Hutulas grotte. Foto: Filmweb.

Begrunnelse: Dette er den tredje av tre filmer i J.R.R Tolkiens smått utrolige verden som Peter Jackson har gjort om til en trilogi det lukter og smaker krutt av. Har du sett denne på kino eller DVD? Om ja, så nei burde den uansett sjekkes ut. En episk opplevelse og verdig avslutning uten tvil. Det blir ikke bedre enn dette. Uten at det blir en overdrivelse eller underdrivelse.

Falt film 1 eller 2 i god smak så bør ikke denne fremstå som noen nedtur for deg. Merk deg dog en liten ting. Denne må sees i extended version. For det gjør opplevelsen langt mer fullkommen. Mer om filmen finnes her. Om du vil lese litt om Tolkien så er det selvsagt også en mulighet. Filmen får du kjøpt her.

Publisert 18.12.2010, 17:00
Oppdatert 01.01.2011, 21:34

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.