18.11.2019

Ukens godbit – Uke 01-2011

januar 8, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Det er nå hele seks uker siden jeg skrev i godbiten dengang om et norskt hockeytalent. Idag skal jeg ta for meg et annet. Et som nesten får meg til å angre at jeg sa opp Canal+ pakken min. New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen.

Ukens godbit serverer dere klasse denne gangen med stor K.

Litt om ukens godbit:

Hvem: Mats Zuccarello Aasen
Hva: Norsk Hockeytalent
Hvor: Madison Square Garden, New York City, USA
Når: 05.01.2011
Emne: Ishockey, NHL
Link: Her scorer han et frekt seiersmål
Kilde: VG-TV
Nettside: VG

Og her er godbiten selv. Ta en titt.

Mats Zuccarello Aasen hadde en stor kveld i Madison Square Garden og var involvert i begge scoringene mot Carolina Hurricanes. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP.

Begrunnelse: At Mats Zuccarello Aasen er et talent har man vist lenge. Nå kan det se ut som om det er iferd med å slå ut i full blomst i «The Big Apple» også. For bare tre dager siden ble han matchvinner mot Carolina Hurricanes. Deretter avgjorde han på ny mot Dallas Stars og plukket bare for en dag siden poeng igjen. Scoringen? Ah, ja selvsagt. Her er den. Nyt dette øyeblikket.

Seiersintervjuet bør man jo også få med seg. Dette er bare så utrolig moro og jeg håper oppturen fortsetter for Zuccarello Aasen og New York Rangers. Litt mer om klubben finnes her og litt bio om spilleren hører vel naturligvis også med. And he scoooooooores!

Publisert  08.01.2011, 22:00
Oppdatert 09.01.2011, 23:40

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.