21.06.2021

Dråpebilder, is og mange tanker

januar 12, 2011 av  
Kategorisert under Fotografi, Hverdagsliv

Jeg er litt i tenkeboksen for tiden og tror de rundt meg merker det. Idag har ikke vært noen unntagsdag. Er det noe galt? Både ja og nei, men mest nei. Det har blitt tid for litt sosialt samvær, foto, en prat, is og her sitter man igjen. Klar for kvelden med mat, snadder og TV.

Rett på sak og ærlig, men ledig.

Først og fremst så liker jeg ikke å bli sammenlignet med folk som dreper andre mennesker eller som vil noen vondt. Men jeg får først som sist innse at det er noen valg jeg har tatt som gjør at mennesker rundt en blir irrasjonelle, redde og tyr til unfinheter for å skape en trygghet. For seg selv. Jeg kan forstå det, selvom deres ord svir og gjør vondt.

Men alt har sin pris. Ingenting er forandret. Jeg har ihvertfall omsider fått servert den om at det jeg tror på her i livet ikke faller dem i smak. Å være mainstream, snu etter vinden og være «hip», «i tiden» eller hva nå det er moderne mennesker omtaler seg selv som, har aldri vært noe for meg. Lære, prøve, våge, feile og leve.

Greit, da var den saken avsluttet. Jeg tenker som sagt mye. På hva man skal gjøre fremover, hvordan det nye året blir, hvordan man skal bekjempe uvaner som må vekk og om det blir nytt kamera på meg eller ikke. Bekymrer meg ikke, men funderer og grubler. Det er sikkert ikke bra, men jeg liker å grunne over ting og la de være i mitt hjerte. Hvor skulle de ellers være? I ditt hjerte?

Det er mange steder jeg vil oppleve og mye rart jeg vil gjøre. Aller først gleder jeg meg til å «velte operaen», prøve meg på hverdagsbilder, mer dråpebilder, makrofoto, t-banefoto, fuglebilder og fyke hit som dit med sekken på ryggen og kameraet i hånden.

Pusebilder igår og noen dråpebilder idag. Sistnevnte ble ikke så vellykket tror jeg, men var veldig artig å se vannspruten stå og druene fyke hit og dit. Skal etterhvert få lagt ut noe bilder av dette, om noe ble brukandes da. Det blir mye bilder på nettsidene fremover, men kan ikke kalle dette for en fotoweb. Variasjon vet dere, det må til.

Canon EF 24mm f/2.8 er et objektiv jeg virkelig har lyst på. Til den nette pris av ca 4.000 kroner. Foto: The Digital Picture.

Apropos foto ja, var sammen med en kompis i byen tidligere ikveld og vi tittet blant annet innom Japan Photo på Byporten. Oi, som jeg siklet. Der var det mye snadder hva objektiv angår. Nesten så man blir matt i blikket og veldig rar i knærene.

En veldig fin Onsdag ble avsluttet med en deilig Mc Flurry på Mc Donalds på Alnabrusenteret, før turen gikk hjemover. Ikveld skal jeg bare slappe av, pusle med disse sidene og sortere tankene fra dagen litt. Alle valg har en konsekvens og har bestemt meg for å lese, lære og leve mitt nye liv i 2011. Hva slags muligheter og valg som åpenbarer seg, får bare komme om de er ment slik.

I mellomtiden skal jeg snart legge ut mer T-banebilder og fikse litt på andre ting her. En relativ liste lystig film skal vel også anmeldes snart. Håper alle har hatt en fin onsdag og ønsker dere en fin kveld, hvem dere nå enn er.

Publisert  12.01.2011, 22:00
Oppdatert 13.01.2011, 23:55

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarer

2 tilbakemeldinger til “Dråpebilder, is og mange tanker”
  1. Det er lov å drømme Tommy, gjør det hele dagen jeg her jeg tusler alene. Ble litt misunnerlig når jeg leste hvor dere hadde vært, og hva som ble inntatt av mat, men jeg er gammel vet du og da blir man glemt. Det er ikke ofte telefonen ringer her, det er få unntak, men folk har vel ikke råd, det er sånn med meg også.
    Ha en fin torsdag, jeg venter fortsatt på elektrikeren. Skjønner godt du siklet når dere var i butikken til Japan Photo, mye bra der.

  2. TT sier:

    Var ute med en kompis av meg igår om du tenker på det med å spise mat, som forøvrig var en is jeg har slitt med i hele natt. Daim. Burde visst at det kunne skape problemer og gjett om det har gjort det. Har ikke all verdens selv og liker best å sende sms jeg. Ja, det å drømme er fint.

    Sender deg gode tanker modern. Og håper selvsagt at elektrikeren dukker opp snart.

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.