25.02.2021

Ukens godbit – Uke 07-2011

februar 19, 2011 av  
Kategorisert under Kultur

Å være nyhetsreporter er ingen spøk. Episoder den siste tiden har vist dette. Men det kan også gå galt for en reporter om for eksempel nerver eller sykdom slår inn. Da oppstår det også fort rykter. Fikk h*n slag? Var h*n full? Hva skjer her?

Ukens godbit skal se litt nærmere på dette.

Litt om ukens godbit:

Hva: Serene Branson
Hvor: Grammy Awards 2011
Når: 14.02.2011
Hvordan: Var syk på direkte-tv
Emne: Migrene på direkten
Link: Snøvlende reporter skapte bekymring
Kilde: Kjendis.no
Nettside: Kjendis.no

Og her er godbiten selv. Ta en titt.

Hun ser redd og skremt ut da et migreanfall på direkten er faktum. Foto: KCBS.

Begrunnelse: TV-seere og twitrere fryktet det aller verste. Noen trodde at Serene Branson hadde fått slag live på TV. Det fortsatte så med at hovedpersonen selv ba folk om slutte med å skape spekulasjoner i ettertid. Nå viser det seg at dette ikke var nerver eller ordstokking på direkten, men derimot et kraftig migreneanfall. Selvfølgelig er det dramatisk når noe slikt skjer og da går ryktene raskere enn bråtebrann i mai.

Innslaget finnes her og litt om KCBS-reporteren som har fått mye omtale av den nok så desverre, uønskede sorten kan ses her. TT ønsker Serene Branson god bedring og får minne folk om at migrene er en sykdom man ikke bør ta lett på. Noen kan fortelle deg litt mer om dette. Les og lær.

Publisert  19.02.2011, 20:00
Oppdatert 19.02.2011, 20:20

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.