21.06.2021

Bok 06-2-03-03-2011 (2/2)

mars 2, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Idag skal det handle om kunden som blir nedprioritert, værdamen som henger ut folk på tv, matopplevelser og lykke. Reformer og kunnskapløshet er også temaer. Liker du ikke kritikk eller rett på sak, så er nok ikke dagens bok noe for deg. Henger du fortsett med?

Flott, da går vi igang! Med del II.

I 2011 skal man gjerne forandre på alt mulig. Reformer har jeg hørt dette kalles for og som sagt, det er en sykdom vi har hatt i Norge og deler av verden siden 1537. Ja, jeg kaller det en sykdom, kunnskapløshet og manglende respekt for det opprinnlige, slik det ble skapt. Hvorfor endre noe som er fullkomment og virke? Fordi du ikke forstår det eller liker det? Latskap, uvitenhet og fjolleri er også beskrivelser jeg vet er blitt brukt.

Skulle det være en liten trall? Noen spiller så det lukter svidd av gitarstrenger, plektre og sikkert fingertupper også. Jeg måper og viser bare til denne linken. Wow! Kos deg eller noe. Litt om John Taylor kan også leses. Musikalsk talent, jeg savner deg. Jepp.

Noen sier det hviler en forbannelse over Kollen. Jeg kaller dette tåke og kan fortelle at det var mer enn Oslo beste vestkant som «hadde halskutter-vær» idag. Ikke at det var det nyttigste du har lest til nå i fanstastiske 2011 der snø er snø og mennesker fortsatt er mennesker (utrolig nok?). Da blir det jo T-banekaos imorgen også. Intet nytt for en reisende nei. Slapp av, jeg er blitt vant til det.

Det er mye rart jeg lurer på, som alltid. En av dem angår iPad 2 som visstnok kommer ut 25. mars. Jeg ser folk beskrive dette på Twitter og andre lignende lumske steder som lykke. Javel? Er virkelig en plastdings til flere tusenvis av kroner lykke? Mulig jeg begynner å bli gammel og rar i et litt for raskt tempo.

Gammel. Grått hår. Tradisjonalist. Vonde knær. Straks enda eldre. Pip. Over-og-ut. For idag.

Skrevet for Onsdag 02. mars 2011.

Les mer i Del I.

Publisert  02.03.2011, 21:01
Oppdatert 02.03.2011, 21:28

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.