10.04.2021

Ord-07-06-2011

juni 7, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Sky o sky. Hvorfor er du her nå? Er du tung av vann, trang og klar til å øse ut? Vi farer hit og dit. Med og uten våre papirer. Mange små og store. Tanker. Planer. Ønsker. Lyst. Vilje. Saktmodig. Vedmodig. Eller bare modig.

Lykke krever intet regnskap.

Den bare er. Er der. Slik sannhet og løgnene er. I lyset eller i de mange smug. Der lukten av gammel som ny blander seg med søppel, gjengene og den lykkesøkende. På let etter morgendagen idag. Hvileløst og uten fremdrift, men med håpet inntakt. Reise seg igjen og gå videre, forbi bananskallet fra noe som alt er forbi.
Et drønn eller to. Nej nej.

Hva når det virkelig siger pang? Tar du dine vinger og flyger. Slik den solsøkende leter etter make og farge, brunfarge. Deg, meg, vi alle. Søkende, sårbare, drømmende, dømmende og forsømmende. I en slags vilter sammenblanding. Kaos, galskap og litt kjærlighet. Noget for enhver smak.

Publisert 07.06.2011, 01:00
Oppdatert 07.06.2011, 01:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.