24.01.2021

Ord-11-06-2011

juni 11, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Drypp drypp drypp. Den stille lyden av regn. Lukten av fukt og komplett stillhet. I bakgrunnen bruker Gordon Ramsay slik han bare kan. Pinse. Tid for ro, Den Hellige Ånd og tankenes tankestafett. I det fjerne murres det om flom, teleskandaler, ti tommeltotter og fronter.

Feil. Min feil. Din feil. Alles feil.

Bare se i speilet for å finne den skyldige sies det. Ja, speil speil på veggen der, hvem i dette landet er mest skyldigst her? Jo, du! E6 eller svømmebasseng? Tidenes TKO for Telenor og regn regn regn. Våt bomull eller våt skabbete bikkje, regn kan ofte lukte beslektet likt. Mon tro om strømprisene endrer seg i søkkvåte Sør-Norge?

Autopiloten er slått på, det er helg nå og tid for å vende seg, tenke seg om, slappe av og komme seg. Tenk at det å sette inn et sim-kort feil kunne skape så mye problemer. Men det er nok andre som sliter mer enn med ti små tommeltotter. Hun sa: du er ikke et lam, men en gris! Nøff nøff og velsignet pinse ønskes eder alle.

Publisert  11.06.2011, 14:00
Oppdatert 11.06.2011, 17:00

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.