01.11.2020

En liten turdagbok – 28-07-2011-2

juli 29, 2011 av  
Kategorisert under Personlig

Første del av turdagboken er tilbakelagt. Sommer, sol, svenskekyst, proviant og mye kos. Nå er det tid for å dra hjem til Furet værbitt og kveldssol. Kursen var mot Grebbestad-Moss-Larkollen og Oslo. Kokt, glad, mange inntrykk rikere og dyktig solbrent på armene.

Tut tut, hallå, hallå och hejdå, Söta bror.

Is og mat i Grebbestad

Vi dro tilbake til Grebbestad for å få i oss litt søplemat (junkfood) og en is. Svensk iskrem er faktisk god den. Kan dog ikke si det samme om maten og fikk svi for dette senere på kvelden. Men det var godt med en liten pause og noe som fylte magen for en stund. Skulle likt å ha sett mer av byen, men det ble ikke tid til det. Desverre. Neste gang kanskje?

Grebbestad-Moss-Larkollen

Så ble kursen satt tilbake mot Norge og vi kjørte vel i to eller to og en halv time. Var passe solbrent, kokt og litt småtrøtt. Man blir jo rent salig etter så fine opplevelser. Vi kjørte innom Moss der Rune ville vise meg barndomsstedet han var på sommerleir. Det ble til en tur på Larkollen også hvor det ble tid for en dukkert. For hans del. Jeg pinglet.

Piren der var utrolig fin og dumt at jeg ikke tok bilder av den. Godt med folk og glovarmt var det også. 28+ og solsteike. Wohoo! Det kjentes. Sjelden har kald brus og is smakt så godt som nå.

Hjem, du kjære hjem

Etter nesten ni timer ute, var man hjemme ved 20-tiden og fikk stablet varer hit og dit. Pakket ut og tenkte litt over en flott dag på svenskekysten. Bilder ble overført til pc, inntrykk fordøyd og man rundet av en flott dag med en gåtur, pizza og litt tv. Dette gjorde virkelig godt for kropp og sjel. Takk for en fin dag!

Del I – Ut på tur

Publisert 29.07.2011, 21:10
Oppdatert  29.07.2011, 13:35

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.