04.03.2021

Når ord svir

august 15, 2011 av  
Kategorisert under Meninger

Det er kommunevalg om ikke alt så for lenge. Noe som selvsagt merkes godt i aviser, på tv, i sosiale medier og her som der. Kort tid etter en grufull hendelse som vil prege Norge som nasjon i lang tid fremover.

Men ikke alle forstår eller interessert i å ta hensyn til dette.

Carl I. Hagen er tilbake i den politiske manesjen igjen. Ikke som skjellsord eller uttrykk. Men som en aktiv og deltagende politiker. Gjennom årene har han sagt og gjort mye rart. Skapt bølger og provosert mange fra konseptene. Nå har han på nytt uttalt seg om denne gangen om Utøya-massakren. Noe han kanskje ikke burde ha gjort overhodet.

Når din egen partileder og nestleder er uenig så forteller det er fragment av det hele, men fokuset bør være partiets politikk og ikke at man slår mynt på tragedier eller bruker metoder langt under beltestedet for å bli hørt-sett. Da er ikke politikken man representerer god nok.

Valgkampen vil nå vare en stund og mange politikere, partier eller debattanter burde kanskje tenke seg om både en, to, tre og fire ganger før de fyrer løs med sine poeng og utspill. Mange sliter og vil slite i lange tider fremover med post 22.07.2011 traumer. For dem så svir utspill av Hagens karakter veldig. Det er ufølsomt og stygt å spille mynt på slikt.

Tyr politikere til dette utover i valgkampen vil de fort kunne få oppleve at dette ikke bare går utover dem selv, men også for partiets del. Folk er ikke dumme, korttenkte eller med hukommelse som kun varer for èn liten dag. Har man tenkt over dette i partienes valgkampmaskiner?

Publisert  15.08.2011, 19:00
Oppdatert 16.08.2011, 15:55

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.