29.11.2021

Så smålig

september 19, 2011 av  
Kategorisert under Meninger, Personlig

Nedslagning på en utrolig ufin måte og NRK igjen. Det er dags for en ny liten dose med kritikk. På en regnfylt mandagsmorgen. Ny uke, nye muligheter og mer kjeft i vente.
Slik oppsummeres dagens to små temaer.

En gang iblant blir det for mye og da rettferdiggjør jeg å gjenta kritikk.

Søk litt på ordet NRK og du finner noe innlegg om emnet, tilfellet eller saken. Jeg mener som tidligere sagt (ett-to år tilbake i tid) at TV-lisens kan forsvares. Men ikke måten de driver denne inn på fra år til år og den type modell de bruker. Det fremholder jeg. Lørdag skrev jeg litt om dette og hvordan de fremsetter krav mot en død kvinne. Skjønn går ikke, fastholder statskanalen.

Idag kan jeg dra frem to nye tilfeller. I 1998 sies et kundeforhold opp, 13 år senere renner fortsatt kravene inn. Hvorfor er ikke dette blitt løst for lenge siden? I tilfelle to betaler en mann ti øre (ja, du leser riktig) for lite og får krav på ett øre. Man får følelsen at her mangler det kontroll, rutiner og noe som helst snev av fornuft.

Er det mafiavirksomhet statskanalen holder på med og er målet å tvinge alle til å betale TV-lisens enten man har TV eller ei på lykke og fromme?

Pang! Bang! Oi. Ja boksing er ingen kosegren eller pen øvelse. Det er godt betalt vold, for å kalle en spade for en spade. Floyd Mayweather Jr regelrett slår ned Victor Ortiz i en sekvens av kampen der Ortiz prøver å si unnskyld etter en episode. Se klippet selv og bedøm. Dette er rett og slett usportslig. At Mayweather Jr kan bortforklare slik oppførsel vitner om lite sportsånd.

NRK og Mayweather Jr er begge smålige på hver sin måte. De kan ikke og bør heller ikke sammenlignes. Men har begge på sitt vis mye å lære. Den ene som sagt hvordan man skal gå frem ovenfor kunder og den andre hvordan man skal møte en konkurrent på en verdig måte.

Publisert  19.09.2011, 01:00
Oppdatert 19.09.2011, 01:30

Del på Facebook Del på Twitter

Hva mener du?

Fortell meg hva du mener...
Vil du at bildet ditt skal synes i kommentaren? Skaff deg en gravatar!Trykker du "send inn kommentar" samtykker du at du er kjent med min personvernspolitikk og vil overholde retningslinjene for bruk av nettsidene.