20.10.2021

Bok 29-05-11-2011

november 4, 2011 av  
Kategorisert under Personlig, Status

De lange avbrekkene, de sene oppdateringene, oktober, en helt ny måned, nye planer og fotoplanene fremover. Dagens bok blir om alt og ikke noe. EU-krise, voldtekstepidemi og litt skjenneri blir det litt rom for også.

Vers 29. Blir du med?

Tiden strekker ikke lenger helt til. Det innser jeg og fikk spørsmål om det senest igår. Det er andre ting enn å skrible ned det som skjer, som gjelder nå. Jeg kunne gitt dere en link og sagt at ting har blitt bedre, men gjør det ikke. Privat er privat. Men dagene gir fortsatt mening og vil nok også fremover gjøre mye og kanskje skrive noe mindre. Skal du slutte med web da eller? Nei, det skal jeg ikke.

Fram til nyåret ihvertfall så blir det mindre skriblerier. Fordi jeg hjelper et annet menneske på fote igjen og setter også Ora et Labora først. Uten å gå videre inn på det her. Har en stund prøvd meg med Ukens også. Men har nok innsett at denne må pensjoners. Månedens kommer tilbake og får ny-premiere igjen imorgen.

Fremover ligger november. Den mørke måneden som sålangt har vært veldig grå. Jeg venter på frost, kulde, snøen og den flotte stemningen det gir. Måtte det komme snart. Når det og advent har passert sin gang og man er inne i det «stille vakuum» så skal jeg få oppdatert sidene fullstendig. Før den tid lar det seg ei gjøre. Det sier jeg rett ut, her og nå.

Jeg har da planer med disse sidene, men det blir som sagt i tiden etter at vi igjen har feiret Jesu fødsel slik en skal og bør. De rolige mellomdagene der, som jeg foretrekker å kalle dem. Har andre planer også, men de som kjenner meg godt vet hva og hvor de skal finne dem hen. I sin rette tid. Foto? Ja. Masse. Vent og se.

Oslo by er syk i sine grunnvoller. Det kan man trygt si etter sist helg der voldtektene florerte og en gjeng på 15 angrep et pizzautsalg, ranet det og slo omtrent fyren helseløs med jernstang. Mens politikerne peker på hverandre og vil ikke gjøre noe. Politiet vil heller ikke gjøre noe og sier de ikke kan være overalt. Det forstår en. Men det er noe med holdningene. De er likegyldige.

Fra politisk hold er det heller intet at hente. De skylder på hverandre og ingen tar ansvar. Mens jentene er fritt vilt og generelt føler man seg utrygg etter mørkets frembrudd. Igjen, mine politiske bekymringer er ikke helt uten substans. Uakseptabelt og uholdbart.

Hva kan man så si om det glade EU-vannviddet? Hellas gir ihvertfall merkelige signaler og lurer på om de egentlig har noen ide om hva som foregår i sin egen bakgård. Dette er et spill på politisk nivå og tenker på mange måter på brettspillet Monopol. La oss bare håpe at dine hoteller ikke brenner og at man må rykke tilbake til start. Kaste terninger? Nei, helst ikke. La spillet være og rydd opp.

I nær fremtid venter dåp og litt familiesamvær. Kan bli hyggelig nok det. Mens man leser, finpusser sine nye kunnskaper og gleder meg til å ta tak i ting. TT lever videre, men ikke i høyskala. Det blir medium. Ha en fin helg og smil godt.

Kommentarer? Send dem hit.

Skrevet for Fredag 04. november 2011.

Publisert  04.11.2011, 20:00
Oppdatert 05.11.2011, 01:00

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.